Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κέρδισε 238.000 λίρες με 20 σεντς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα νόμισμα των 20 σεντς και κάποια δευτερόλεπτα απίστευτης τύχης, ήταν αρκετά ώστε να αλλάξει άρδην η ζωή μιας Ουκρανής που ζει στη Βρετανία.

Για την Ολέσια Κουζμίτσοβα, οι 290 λίρες την εβδομάδα με τις οποίες αμειβόταν μέχρι πρότινος από τη δουλειά της, ήταν αρκετές. Δεν είναι τίποτα, ωστόσο, μπροστά στις 238.165 λίρες που κέρδισε στο ίντερνετ.



Η Κουζμιτσόβα είχε τη φαεινή έμπνευση να ποντάρει 20 σεντς σε τυχερό παιχνίδι γνωστής βρετανικής διαδικτυακής εταιρείας. Και ως εκ θαύματος, κέρδισε το μεγάλο jackpot.

«Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά και όταν επέστρεψα σπίτι, σκέφτηκα να χαλαρώσω λίγο χαζεύοντας στο ίντερνετ. Πόνταρα 25 σεντς της λίρας σε τυχερό παιχνίδι και το αμέσως επόμενο λεπτό ήμουν πλούσια. Άρχισα να ουρλιάζω, να πηδάω στον αέρα, να μην μπορώ να ηρεμήσω. Κοιμήθηκα κι όταν ξύπνησα σκέφτηκα 'τι περίεργο όνειρο'. Μέχρι που συνηδειτοποίησα ότι δεν ήταν όνειρο», δήλωσε η ίδια.

Όσο για τις πρώτες σκέψεις της σε ό,τι αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα ξοδέψει μέρος των χρημάτων;

«Αρχικά θα πάω στην Ουκρανία για να δω τη μητέρα μου και να κάνουμε μαζί Χριστούγεννα. Έπειτα, θα επιδιώξω να πάω σε ένα ζεστό μέρος για να κάνω διακοπές και μπάνια». Όταν δεν έχεις άγχη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.