Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Σκότωσε τρίχρονο επειδή έβρεξε το κρεβάτι του!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταστροφικά χαρακτήρισε τα τραύματα του αγοριού ο ιατροδικαστής.
Ένοχος για το φόνο του 3χρονου ανιψιού της συντρόφου του κρίθηκε ο 44χρονος Ben Igbinedion από το Λονδίνο. Ο άνδρας φαίνεται πως σκότωσε το αγοράκι επειδή εκείνο... έβρεξε το κρεβάτι που μοιράζονταν. Στη συνέχεια το έβαλε να κοιμηθεί σε άλλο κρεβάτι αλλά το πρωί, όταν η οικογένειά του επιχείρησε να τον ξυπνήσει, εκείνο δεν ανταποκρινόταν.



Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νεκρό σώμα του άτυχου Daniel χαρακτήρισε τα τραύματα καταστροφικά και εξήγησε πως ήταν τόσο εκτεταμένα που έμοιαζε να έχει τραυματιστεί σε τροχαίο! «Ήταν από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ», είπε ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με το Skynews.

Το αγοράκι είχε σοβαρά χτυπήματα στα πλευρά και πολλαπλές κακώσεις στη σπονδυλική του στήλη.

Όσο ο Daniel ζούσε με τη γιαγιά του ήταν καλά, αλλά όλα άλλαξαν όταν μετακόμισε με τον Igbinedion και την οικογένειά του το Μάρτιο. Τη νύχτα της 2ας Μαρτίου η θεία του Sandra Okundaye, νοσοκόμα στο επάγγελμα, δούλευε και ο σύντροφός της Igbinedion ανέλαβε να φροντίζει τον Daniel και τα τρία του παιδιά.

Σύμφωνα με τον Igbinedion, ο Daniel και ο μικρότερος γιος του κοιμήθηκαν στο δωμάτιό του και τα άλλα δύο παιδιά στο δικό τους δωμάτιο. Τα ξημερώματα ένα απο τα παιδιά ξύπνησε τον 44χρονο και του είπε πως ο Daniel είχε βρέξει το κρεβάτι. Ο Igbinedion υποστηρίζει πως αντιμετώπισε τον αγόρι όπως και τα δικά του παιδιά, τον σήκωσε να πάει στην τουαλέτα και τον έβαλε να κοιμηθεί στο δωμάτιο των παιδιών του.

Αλλά το πρωί τα ξαδέρφια του προσπαθούσαν να τον ξυπνήσουν κι εκείνος ήταν αναίσθητος.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Lewisham όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Igbinedion δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη και δηλώνει αθώος στην κατηγορία του φόνου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ωστόσο ένοχο και η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Νοεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.