Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δωρεά 100.000 προφυλακτικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την προσφορά κάνει η Durex με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και με το σύνθημα «Μαζί μπορούμε», η Durex δωρίζει 100.000 προφυλακτικά στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, για κάθε αγορά προφυλακτικού Durex, η εταιρεία χαρίζει ένα προφυλακτικό για να υποστηρίξει τις δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με στόχο την ενημέρωση, πρόληψη αλλά και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους μόλυνσης από τον ιό ΗΙV/AIDS. Στην ενέργεια συμμετέχουν όλα τα μεγάλα σημεία πώλησης προφυλακτικών Durex.

Παράλληλα, για το ίδιο χρονικό διάστημα, η Durex θα «τρέξει» μία μεγάλη καμπάνια μέσω Facebook με τίτλο, #SomeoneLikeMe, στη σελίδα https://www.facebook.com/DurexGreece και με στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των νέων.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι fans της Durex στο Facebook, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν σκέψεις, αγωνίες, ερωτήσεις ή και τις δικές τους ιστορίες με hashtag #SomeoneLikeMe προσφέροντας, με αυτό τον τρόπο, επιπλέον προφυλακτικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και συμμετέχοντας σε μια διεθνή, ανοιχτή συζήτηση γύρω από το σεξ και τον ιό HIV/AIDS.

Η Durex δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία της ενημέρωσης και της επαγρύπνησης γύρω από το AIDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα με μια σειρά από δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Durex, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας και τη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.