Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Δεν ήξερα καν ποια είμαι, ήμουν τρελαμένη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για την επιλόχειο κατάθλιψη και το γάμο της.

Για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε αλλά και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη μίλησε στην εκπομπή «Καρντάσιανς», η Μαρία Κορινθίου.



Σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον γάμο της, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Υπήρξαν στιγμές που εξοργίστηκα. Έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά, για το παιδί μου μόνο. Μια φορά το έκανα κιόλας! Είχαν γράψει κάτι σε ένα περιοδικό, που ήταν προσβλητικό για μένα και για τον Γιάννη, και πήγαμε στα δικαστήρια. Το κερδίσαμε!», ενώ συμπλήρωσε: «Από το ξεκίνημα της σχέσης μας λένε πως είναι διαφημιστικό κόλπο. Είναι λίγο αστείο και πια πιστεύεις ότι γίνεται επί τούτου».

Όσο για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, η Μαρία Κορινθίου τόνισε: «Είναι πάρα πολύ γνωστό φαινόμενο και συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Έχεις άρνηση για τον άνθρωπό σου, για το παιδί… Δεν ήξερα καν ποια είμαι, ήμουν τρελαμένη. Δεν μπορούσα να το ελέγξω και πίστευα ότι όλοι οι άλλοι είναι τρελοί, εκτός από μένα. Το έντονο ήταν για τρεις μήνες, αλλά μετά τους έξι άρχισε να εξασθενεί. Μάλιστα, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι ότι κάτι σου μένει… Ξαφνικά έχω βρεθεί να μην είμαι καθόλου αυθόρμητη, να έχω για όλα κάποια καλούπια».



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.