Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Oι υποψήφιοι για ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του υπ. Τουρισμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για εισαγωγή στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού, εκπαιδευτικής περιόδου 2013- 2014.

Σύμφωνα με την υπ' αρ. 23626/19.10.2013 (ΑΔΑ: ΒΛΛ0ΟΟ-ΧΙΓ), εισάγονται συνολικά 575 υποψήφιοι στις ΕΠΑΣ και 320 υποψήφιοι στα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού. Οι αλφαβητικές ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, όπως και η κατανομή τους ανά ειδικότητα και Εκπαιδευτική Μονάδα εισαγωγής, αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του υπουργείου Τουρισμού, καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων των Εκπαιδευτικών Μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού.

Οι επιτυχόντες μαθητές και καταρτιζόμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται στην προκήρυξη, οι ίδιοι ή οι κηδεμόνες τους στην Εκπαιδευτική Μονάδα που εισάγονται, σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλαδή από 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2013 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας, τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν από τους επόμενους, κατά σειρά κατάταξης μορίων και προτιμήσεων, υποψήφιους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.