Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Θρίλερ με την 4χρονη μικρούλα που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αρχές καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να βοηθήσει.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το τετράχρονο κατάξανθο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, πριν από λίγες ημέρες.

Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά πως «στο πλαίσιο της προχθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό Ρομά των Φαρσάλων και κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας στην οικία δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου και μιας 40χρονης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μαζί τους διέμενε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας τεσσάρων ετών περίπου».



Μάλιστα, η ανακοίνωση κάνει λόγο και για τα χαρακτηριστικά της μικρούλας, τα πράσινα της μάτια, το λευκό της δέρμα και τα ξανθά μαλλιά «χαρακτηριστικά που διαφοροποιούνται πλήρως από αυτά των ανωτέρω, που φέρονται ως γονείς του».

Εξετάσεις DNA

Μετά την έφοδο των αστυνομικών στον καταυλισμό, η οποία έγινε μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, οι αρχές πήραν το κοριτσάκι και συνέλαβαν το ζευγάρι των Ρομά που εμφανίστηκαν ως «γονείς».

Στη συνέχεια η μικρή υποβλήθηκε σε εξετάσεις DNA που έδειξαν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία κληρονομική συμβατότητα, μεταξύ της 4χρονης και του ζευγαριού των Ρομά.

Το ζευγάρι, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και κατά την ανάκριση που έγινε οι καταθέσεις τους παρουσίαζαν πολλές ασάφειες, αντικρουόμενες πληροφορίες, ενώ άλλαζαν διαρκώς τους ισχυρισμούς τους, όπως αναφέρουν αστυνομικοί.

Τελικά, και μετά από έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε πως το κοριτσάκι το πήραν το 2009 οι δυο Ρομά, από τους βιολογικούς γονείς του. Ωστόσο ακόμα παραμένουν άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με το πως έγινε αυτό. Στη συνέχεια, και με πλαστά έγγραφα εξέδωσαν από το Τμήμα Γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων τη ληξιαρχική πράξη γέννησης - βάπτισης του.

Κατά την έρευνα, βρέθηκε ακόμα ότι η 40χρονη γυναίκα κάτοχος δύο δελτίων αστυνομικής ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία, και πως διατηρεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές οικογενειακές μερίδες , μία στον Δήμο Λαρισαίων, στην οποία φαίνεται πως είναι μητέρα πέντε κοριτσιών και ενός αγοριού, και μία στο Δήμο Τρικκαίων, στην οποία φαίνεται πως είναι μητέρα τεσσάρων κοριτσιών.

Επιπλέον, φαίνεται πως έχει γεννήσει 3 παιδιά σε διάστημα 5 μηνών, και άλλα 3 παιδιά το ακριβώς επόμενο διάστημα 3,5 μηνών!

Αλλά και για τον 39χρονο Ρομά, οι αρχές βρήκαν πως έχει (εκτός από τις δυο προηγούμενες) και τρίτη οικογενειακή μερίδα στον Δήμο Φαρσάλων, όπου εμφανίζεται ως πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Σε βάρος των δυο Ρομά σχηματίσθηκε δικογραφία για αδικήματα αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση.

Καλείται όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε για την υπόθεση να επικοινωνήσει με τις Αρχές

Να σημειωθεί ότι Ύστερα από προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του κοριτσιού και παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 683171 και 2410 683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.


Πηγή: http://www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.