Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μαθητές και γονείς θέλουν πίσω την εκπαιδευτικό-«κουνελάκι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 21χρονη είχε φωτογραφηθεί για το Playboy πριν αρχίσει να διδάσκει.

Μπορεί το σχολείο όπου δίδασκε στο Ντάλας να την απέλυσε αλλά μαθητές και γονείς στηρίζουν και ζητούν να επιστρέψει η 21χρονη Cristy Nicole Deweese, καθηγήτρια Ισπανικών που είχε φωτογραφηθεί για το Playboy όταν ήταν φοιτήτρια, πριν από τρία χρόνια.

Η Deweese δίδασκε στο ισπανικά στο Townview Magnet High School και μετά την απόλυσή της έχουν συγκεντρωθεί περίπου 300 υπογραφές για την επιστροφή της.

Παρότι δεν εργαζόταν ως εκπαιδευτικός την εποχή της φωτογράφισης, οι προϊστάμενοί της θεώρησαν πως το παρελθόν της την έκανε ακατάλληλη για να διδάσκει στα 21 της μαθητές λίγα χρόνια μικρότερούς της.

Η νεαρή δασκάλα έχει όμως και την υποστήριξη αρκετών γονέων.

«Είστε η καλύτερη καθηγήτρια Ισπανικών που είχε ποτέ η κόρη μου», της έγραψε ένας γονιός.

Ένας άλλος γονιός δήλωσε στην Dallas Morning News πως παρότι το παρελθόν της στο Playboy δεν μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην τωρινή της διδασκαλία, είναι πιθανό να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τη βλέπουν κάποιοι μαθητές.

«Τα αγόρια 16- 17 ετών θα την κοιτάζουν χωρίς να την φαντάζονται γυμνή;» διερωτήθηκε ένας άλλος, «τα κορίτσια θα μπορούν να τη σέβονται σαν εκπαιδευτικό, σαν έναν άνθρωπο- πρότυπο;»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.