Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Έκλεψε για το παιδί του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης υπάρχουν κάποιες καθημερινές ιστορίες που φέρνουν δάκρυα στα μάτια κάθε ευαίσθητου ανθρώπου. Η σύλληψη ενός πρώην μικρομεσαίου επιχειρηματία στον Βόλο για κλοπή από κατάστημα με είδη γραφικής ύλης έφερε στο φως της δημοσιότητας αυτή την τραγική πραγματικότητα.

Πριν από δύο χρόνια ο 46χρονος οικογενειάρχης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του υπό το βάρος χρεών που συσσωρεύτηκαν λόγω της οικονομικής ύφεσης. Έτσι δεν είχε οικονομικούς πόρους. Το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην επιχειρηματίας πήγε σε εμπορικό κατάστημα για να πάρει σχολικά προϊόντα για το παιδί του.

Λίγα λεπτά αργότερα κατευθύνθηκε προς την πόρτα του καταστήματος για να φύγει χωρίς να έχει αγοράσει κάτι. Εκείνη τη στιγμή όμως ένας υπάλληλος του καταστήματος του ζήτησε να σταματήσει και να πλησιάσει το ταμείο, καθώς -όπως ανέφερε διακριτικά στον ίδιο- τον είδε να βάζει κάτι στην τσέπη του.

Όπως διαπιστώθηκε ο 46χρονος είχε αφαιρέσει από το ράφι με τα είδη ζωγραφικής ένα κουτί με μαρκαδόρους -αξίας μόλις 18 ευρώ- και το έκρυψε στα ρούχα του προκειμένου να μην πληρώσει, ενώ προσπάθησε να αποχωρήσει από το κατάστημα. Οι υπάλληλοι, όμως, είχαν ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν σύντομα ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.