Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πρώτη μεγάλη -σε αριθμό συμμετοχών σωματείων και αθλητών/ητριών- διοργάνωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το 2013, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, θα φιλοξενηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από 56 σωματεία.

Ο συναγωνισμός αναμένεται έντονος, αρκεί να θυμίσουμε ότι πέρυσι, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, καταρρίφθηκαν δύο παγκόσμια ρεκόρ, ενώ 32 πανελλήνια ρεκόρ απέκτησαν νέους κατόχους. Εκτός όλων των άλλων, το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί και ένα από τα κριτήρια για τη συγκρότηση της ομάδας που τον επόμενο μήνα θα ταξιδέψει στη Γαλλία και συγκεκριμένα την πόλη Λυών, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου (19-28 Ιουλίου).

Από τη σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση του στίβου, δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάσουν οι εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, του Πεκίνου και της Αθήνας (σ.σ. απουσιάζουν μόνο οι Καβαλιώτισσες Αλεξάνδρα Δήμογλου και Ανθή Καραγιάννη).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.