Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ζάκυνθος: Μια αγκαλιά τραγούδια για τα παιδιά του ΟΔΑΖ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με “μια αγκαλιά τραγούδια” υποδέχθηκαν τα άτομα του τμήματος επαγγελματικής κατάρτισης ΑΜΕΑ του ΟΔΑΖ αλλά και αρκετούς συμπολίτες μας ο Δήμος Ζακύνθου, η Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες του τόπου μας στα πλαίσια της συναυλίας αγάπης που συνδιοργάνωσαν προχθές στο Πολιτιστικό Κέντρο του Σαρακηνάδου.


Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη πρωτοβουλία από συμπολίτες μας και φορείς που δείχνουν ότι ευαισθητοποιούνται για τα άτομα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στον ΟΔΑΖ και αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται εκεί.

 


Θυμίζουμε ότι το τμήμα των ΑΜΕΑ λειτουργεί από το 1987, φιλοξενεί 30 παιδιά και συντηρείται με ίδιους πόρους, χωρίς να έχει επιχορηγηθεί από το κράτος ούτε με ένα ευρώ.
Σε ότι, δε, έχει να κάνει με την πορεία των εργασιών στη δεύτερη πτέρυγα του ΟΔΑΖ, είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για τη Ζάκυνθο, που θα δώσει την ώθηση που απαιτείται για να φιλοξενήσουμε ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας, που έχουν μείνει μόνοι στη ζωή. Το έργο αυτό είναι πολύτιμο για τον τόπο μας και προχωρά με γοργούς ρυθμούς.


Τέλος, επισημάνθηκε ότι ο ΟΔΑΖ εξακολουθεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, καθώς δεκάδες συμπολίτες μας παίρνουν τρόφιμα από τον Οργανισμό. Μπορεί, βέβαια, να μη λύνουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα, όμως πρόκειται για μια απαραίτητη συνδρομή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.