Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ: Με 16 μετάλλια επέστρεψε ο Ίκαρος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ατόμων με αναπηρία 2013 στο ΟΑΚΑ της Αθήνας στις 8-9 Ιουνίου. Σε αυτό συμμετείχαν 400 αθλητές από 56 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ από όλη τη χώρα. Διοργανώτρια αρχή ήταν η εθνική αθλητική ομοσπονδία ΑμεΑ.

Από αγωνιστικής πλευράς οι αγώνες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, έντονο συναγωνισμό και θέαμα δεδομένου ότι τα όρια επιδόσεων ήταν πολύ υψηλά.

Η παρουσία της Ρεθυμιώτικης αποστολής ήταν άψογη. Λίγο πριν την έναρξη των αγώνων η αρχηγός της αποστολής Ελ. Δαμανάκη και η προπονήτρια Μ. Βενιανάκη παρουσίασαν και παρέδωσαν στους αθλητές/τρίες την νέα καλοκαιρινή ενδυμασία με την οποία αγωνίστηκαν και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Οι αθλητές/τρίες του ΙΚΑΡΟΥ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνίστηκαν με δύναμη και αυτοπεποίθηση απέναντι σε μεγάλους αθλητές και κατέκτησαν 16 μετάλλια, τα περισσότερα που έχουν κερδίσει σε προηγούμενα πανελλήνια πρωταθλήματα και συγκεκριμένα:

ΧΡΥΣΑ:
Μαραβελάκη Ζαφείρα: ακόντιο και σφαίρα
Νταμπασιάς Στέφανος: σφαίρα
Ντουμπάρλα Ειρήνη: Ακόντιο
Σταματάκη Ζαχαρένια: Ακόντιο
Μπαξεβάνης Δημήτρης: Ακόντιο και δίσκο
Σηφακάκης Εμμανουήλ: στην κατηγορία των 16 ετών στο ακόντιο και στα 100μ νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

ΑΣΗΜΕΝΙΑ:
Νταμπασιάς Στέφανος: ακόντιο
Δαμανάκης Στέλιος: σφαίρα

ΧΑΛΚΙΝΑ:
Βελονάκη Στέλλα: ακόντιο και σφαίρα
Ντουμπάρλα Ειρήνη: σφαίρα
Νταμπασιά Γεωργία: δίσκο
Σταματάκη Ζαχαρένια: 100μ

Σημαντική ήταν η συμβολή στις παραπάνω επιτυχίες της προπονήτριας του ΙΚΑΡΟΥ Μαρίνας Βενιανάκη η οποία εργάστηκε, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες με εντατικό πρόγραμμα προετοιμάζοντας και εμψυχώνοντας τους αθλητές/τρίες της μεταδίδοντας στους το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και τις απαιτούμενες αγωνιστικές τεχνικές. Η Μ.Βενιανάκη δήλωσε ικανοποιημένη από την παρουσία και τις επιδώσεις των αθλητών/τρίων της οι οποίες όπως δήλωσε ήταν αποτέλεσμα της εντατικής προετοιμασίας κυρίως τους μήνες 2013 αλλά και της προσπάθειας και της θέλησης των αθλητών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείο ΑμεΑ Ρεθύμνης ΙΚΑΡΟΣ Δ. Τσαχάκης εκ μέρους του Δ.Σ., εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία και τις επιδώσεις των αθλητών/τρίων που εκπροσώπησαν των σωματείο και το Ρέθυμνο στο παραπάνω πρωτάθλημα ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και την αγάπη στους αθλητές του, την εμπιστοσύνη της διοίκησης στην προπονήτρια η οποία συνέβαλε στις παραπάνω σημαντικές διακρίσεις. Από την πλευρά της η διοίκηση παρείχε κάθε δυνατή υποστήριξη, ηθική και υλική παρά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και περιέβαλε με αγάπη και εμπιστοσύνη τους αθλητές και την προπονήτρια τους, ευχαριστεί δε όλους όσους συνέβαλαν στο παραπάνω θετικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα την ναυτιλιακή εταιρία ANEK SUPERFAST, και την αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.