Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Εξετάσεις μέτρησης IQ διοργανώνονται στην Αθήνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαγωνισμό εισαγωγής ανακοίνωσε η Mensa.

Η διεξαγωγή, στην Αθήνα, του επόμενου ομαδικού διαγωνισμού εισαγωγής στη Mensa ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης...

Η Mensa είναι παγκοσμίως γνωστή για τη διεξαγωγή εξετάσεων μέτρησης του δείκτη IQ, με τα κεντρικά της γραφεία να στεγάζονται στο Caythorpe της Αγγλίας, ενώ διαθέτει αντιπροσώπους σε πενήντα χώρες.

Οι διαγωνισμοί εισαγωγής απευθύνονται σε παιδιά από 10 έως 14 ετών, που θα διαγωνιστούν στο FRT Form A test, και σε άτομα άνω των 14 ετών που θα βαθμολογηθούν για το FRT-J.

Οι ώρες διεξαγωγής είναι στις 11:00 το πρωί και στις 12:30 το μεσημέρι και ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει την ελευθερία να επιλέξει ποια από τις δύο ώρες τον εξυπηρετεί.

Δεν απαιτείται προηγούμενη αίτηση, παρά μόνο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του υποψηφίου. Η αίτηση συμπληρώνεται επί τόπου. Για όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, χρειάζονται απαραίτητα εξουσιοδότηση (συγκατάθεση) από έναν γονέα ή κηδεμόνα.

Τα τεστ αποτελούνται μόνο από σχηματικές παραστάσεις, ώστε να μπορούν να απαντηθούν από όλους (ακόμη και από αυτούς που δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση) και δεν προϋποθέτει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο «Athens Gate», Λεωφόρος Συγγρού 10, Αθήνα, 11742, στους στύλους του Ολυμπίου Διός και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ ανά άτομο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.