Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αφιέρωμα με θέμα την αναπηρία από την Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς «Ανοικτή Οθόνη» παρουσιάζει σε συνεργασία με το διεθνές φεστιβάλ από την Αθήνα «emotion pictures» δύο ημέρες προβολής ταινιών με ήρωες άτομα με αναπηρία και θάρρος, ιδιαιτερότητες και ξεχωριστά ταλέντα, δυσκολίες και πάθος για τη ζωή.

Τα φιλμ είναι ελληνικές και ξένες παραγωγές, φιλμαρισμένα με ευαισθησία και τόλμη και όλο το 2ήμερο που τα περιλαμβάνει είναι η απόδοση τιμής της Κιν/κής Λέσχης Κιλκίς στα άτομα με αναπηρία και την αγάπη που παίρνουν από τις οικογένειές τους με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (3 Δεκέμβρη κάθε χρόνο).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Ημέρα 1η: 3/12 - ώρα 8μμ
-Αναζητώντας το ρυθμό, 12΄-Αγγλία, 2009
-Η φάκα, 23΄-Ελλάδα, 2009
-Χτυπημένος από νάρκη, 30΄-Ιράν, 2007
-Απαγορευμένες πράξεις, 12΄-ΗΠΑ, 2006

Ημέρα 2η: 4/12 - ώρα 8μμ
-Μόνο με την αφή,15΄-Πολωνία, 2007
-Αντουάν, 78΄-Καναδάς, 2008

Παράλληλα θα αναπτυχθεί σε σχολεία της πόλης πρόγραμμα με προβολές που προορίζονται για Δημοτικά και Γυμνάσια-Λύκεια με οπτικό υλικό που έχει αποσταλεί από το φεστιβάλ emotion pictures για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

2ήμερο αφιέρωμα σε ταινίες με θέμα την αναπηρία και τα άτομα με ξεχωριστές ικανότητες, στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, 3 και 4 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 20:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με την υποστήριξη του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς και την ευγενική παραχώρηση ταινιών του διεθνούς φεστιβάλ «emotion pictures»-ντοκιμαντέρ + αναπηρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.