Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει για το «Make a Wish»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μαζί του ο Σταμάτης Σπανουδάκης και ο Βασίλης Σαλέας.

Ο Αντώνης Ρέμος, προσκαλεί τον μεγαλύτερο σύγχρονο ‘Ελληνα συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη «Για μια ευχή», στην ιδιαίτερη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, σε μια μοναδική συναυλία. Μία βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μουσική. Δίπλα τους σε μια ειδική εμφάνιση θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον μοναδικό Βασίλη Σαλέα.

Ο Αντώνης Ρέμος προτείνοντας κάτι διαφορετικό έχει επιλέξει να ερμηνεύσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μπαλάντες του (Ετσι ξαφνικά, Στιγμές, Προσωπικά, Η νύχτα δύο κομμάτια κ.α.), ενώ στην συνεύρεσή του επί σκηνής με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα ερμηνεύσει κορυφαία τραγούδια του συνθέτη, αγαπημένα και πολυτραγουδισμένα (Σήμερα, Ξαφνικός έρωτας , Ζωή κλεμμένη, Πέτρινα χρόνια κ.α.)

Σε μία σόλο εμφάνιση ο μοναδικός Σταμάτης Σπανουδάκης θα μας χαρίσει μερικές από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μελωδίες του γεμίζοντας το θέατρο εικόνες, αναμνήσεις, συναισθήματα… (Νύφες, Κύματα, Τάμαλο, Δρόμος της Άνοιξης κ.α.)

Ο Βασίλης Σαλέας κορυφαίος σολίστ του Κλαρίνου θα μας μαγέψει σε γνωστές μελωδίες του Σταμάτη Σπανουδάκη σε μία δική του ειδική εμφάνιση.

Η συναυλία γίνεται για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι για φέτος ο Πρεσβευτής του Make A Wish και η συναυλία αυτή αποτελεί μέρος της δράσης του. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Σταμάτης Σπανουδάκης συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20, 40 και 60 ευρώ ενώ εισιτήρια πωλούνται στα ταμεία του Παλλάς, στον Ιανό, στον Παπασωτηρίου, στα Public, στο tickethour.gr και στα γραφεία του Make A Wish (210-9637660).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.