Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χαλκιδική: Μήνυση σε αστυνομικούς για σοβαρό τραυματισμό αλλοδαπού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σε τραγική κατάσταση με βαριά σωματική και διανοητική αναπηρία νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης επί οκτώ ολόκληρους μήνες ένας νεαρός Αλβανός που τραυματίστηκε πέφτοντας σε γκρεμό κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Χαλκιδική. Τώρα, τα αδέλφια του υπέβαλαν μήνυση εναντίον των τριών αστυνομικών που τον καταδίωξαν!

Οι τρεις αστυνομικοί που επέβαιναν σε τζιπ, είχαν εντοπίσει τον περασμένο Μάρτιο τον 22χρονο αλλοδαπό, ενώ περπατούσε μαζί με δύο ομοεθνείς του σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας στην Χαλκιδική και προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο.

Σύμφωνα με τα αδέλφια του, ο νεαρός δεν είχε άδεια παραμονής και τρομοκρατήθηκε μόλις τους είδε. Προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, αλλά οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό ύψους δέκα μέτρων.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο 22χρονος, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν πολυτραυματίας και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλικές θλάσεις, διάχυτες βλάβες και κατάγματα κρανίου!

Από τότε, παραμένει σε νοσηλεία και οι δυο αδελφοί του ζήτησαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής την δίωξη των αστυνομικών, με την αιτιολογία ότι τραυματίστηκε σοβαρά επειδή εκείνοι τον αντιμετώπισαν ως άτομο με εγκληματική και κακουργηματική συμπεριφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.