Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ελένη Μάνθου: Η Θεσσαλονικιά που συγκέντρωσε 19.714 μόρια και ''χτυπάει'' Ιατρική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων ανακοινώθηκαν σήμερα και η Ελένη Μάνθου, απόφοιτη του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και συγχαρητήρια από συγγενείς και φίλους της.



Η Ελένη ξεχώρισε στο σχολείο της, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη, αφού συγκέντρωσε 19.714 μόρια και στοχεύει στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

''Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο η συστηματική προσπάθεια άξιζε, αφού το αποτέλεσμα με δικαίωσε '' δηλώνει η ίδια στο Thestival.gr και προσθέτει: ''Η μόνη δυσκολία ήταν το άγχος, το οποίο, όμως, μπόρεσα να διαχειριστώ''.

Όπως ανέφερε το... μυστικό για την επιτυχία είναι η σωστή οργάνωση χρόνου και διαβάσματος, ώστε να κατορθώσει κανείς να ξεπεράσει τον εαυτό του.

''Σε μεγάλο βαθμό το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων είναι δίκαιο και αδιάβλητο. Ωστόσο, σημαντικός είναι ο παράγοντας της τύχης, αφού ίσως κάποιοι υποψήφιοι να μην ανταποκριθούν όπως θα ήθελαν τη στιγμή εκείνη και οι τρεις αυτές ώρες να ακυρώσουν την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς'', δηλώνει η Ελένη.

Η Ελένη είχε ακολουθήσει τη Θετική Κατεύθυνση και έγραψε 19 στην Έκθεση, 19,8 στη Βιολογία, 19.9 στη Φυσική και 20 στη Χημεία.

''Τώρα, μόνο διακοπές! Δεν θα κάνω τίποτα για τρεις μήνες'' αναφέρει και εύχεται καλό καλοκαίρι!


Πηγή: http://thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.