Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Η σπαρακτική έκκληση 12χρονης για την κόλαση που περνάει στο σχολείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαζεύει υπογραφές για να σταματήσει το bullying.

Για το Γολγοθά που περνάει στο σχολείο της αποφάσισε να μιλήσει μια 12χρονη και να να κάνει έκκληση μέσω διαδικτύου για να σταματήσει το μαρτύριό της. Δέκα χιλιάδες μέλη έχουν ανταποκριθεί στη συλλογή υπογραφών στηρίζοντάς την.

Η σπαρακτική έκκληση 12χρονης για την κόλαση που περνάει στο σχολείο

Η Tayla Sekhmet είναι σχεδόν 13 ετών και περιγράφει τη ζωή της ως ένα συνεχές βασανιστήριο στα χέρια των συμμαθητών της. Η νεαρή μαθήτρια που ζει στην Αυστραλία δημιούργησε μαζί με τη μαμά της ένα προφίλ σε μια ιστοσελίδα με ψηφίσματα για να μαζέψει υπογραφές και να σταματήσει ο σχολικός εκφοβισμός.

Η ίδια γράφει μεταξύ άλλων ότι είναι το λιγότερο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο και η ζωή της είναι μια «ζωντανή κόλαση».

«Κάθε μέρα τα παιδιά με λένε παράξενη, άσχημη, φριχτή και μου λένε ότι πρέπει να αυτοκτονήσω», λέει η ίδια και προσθέτει ότι την ρίχνουν στο έδαφος και αυτό δε σταματά στα συνομήλικα παιδιά του σχολείου, αλλά δέχεται προσβολές και άσχημη συμπεριφορά κι από άλλα παιδιά μεγαλύτερων τάξεων.

Περιγράφοντας λεπτομέρειες, αναφέρει ότι τής πετούν αντικείμενα και τραβούν βίντεο απειλώντας την να τα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο. Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από ένα συμμαθητή της, ο οποίος τη φωνάζει με χυδαία ονόματα και διαδίδει διάφορες φήμες για εκείνη. «Με ακολουθεί γύρω-γύρω και μου λέει ότι κάνω διάφορα πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου τα οποία εγώ δεν κάνω», περιγράφει το κοριτσάκι, ενώ προσθέτει ότι έχουν ενημερωθεί οι καθηγητές του σχολείου, οι οποίο όμως τής είπαν να αγνοεί τα πειράγματα. «Δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και δεν ξέρω τι να κάνω ή πού αλλού να στραφώ για βοήθεια», γράφει σε απόγνωση και προσθέτει: «Η ζωή μου είναι κόλαση».

Τώρα εκλιπαρεί για βοήθεια από τους αναγνώστες ώστε να υπογράψουν στην έκκλησή της και να δώσουν ένα μήνυμα στο σχολείο της ώστε ο σχολικός εκφοβισμός να λάβει τέλος. Μέχρι στιγμής, πάνω από 60.000 έχουν υπογράψει στηρίζοντάς την.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.