Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Υπό 8ήμερη κράτηση 37χρονος - Προέβη σε άσεμνες πράξεις στην παρουσία ανήλικων κοριτσιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λευκωσία: Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές του ορμές 37χρονος με αποτέλεσμα χωρίς κανένα δισταγμό να προχωρήσει σε πράξη αυτοϊκανοποίησης μπροστά σε ανήλικα κορίτσια.

Μετά από τις καταγγελίες των 13χρονων που συνοδεύονταν από τους γονείς τους η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη του 37χρονου αλλοδαπού και σήμερα τον οδήγησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Σύμφωνα με όσα ελέχθησαν στο Δικαστήριο οι δύο 13χρονες έπαιζαν στο σπίτι της μιας εξ αυτών. Εκεί βρισκόταν και ο 37χρονος ο οποίος είναι φίλος του πατέρα του ενός κοριτσιού.

Σε κάποια στιγμή ο πατέρας έφυγε, και οι 13χρονες έμειναν μόνες μαζί με τον 37χρονο. Ο ύποπτος, ο οποίος είχε βγάλει την μπλούζα του μένοντας γυμνός από την μέση και πάνω, καθόταν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σαλόνι της οικίας.

Στη συνέχεια τα κορίτσια βγήκαν έξω στην αυλή κι έπαιζαν, όταν σε κάποια στιγμή το ένα εξ αυτών είδε τον 37χρονο μπροστά στο παράθυρο που ήταν ανοικτό να αυνανίζεται.

Τρομοκρατημένη από το θέαμα η 13χρονη πήρε από το χέρι τη φίλη της και τράπηκαν σε φυγή. Μετέβησαν σε παρακείμενη υπεραγορά όπου τηλεφώνησαν στη γιαγιά του ενός κοριτσιού ζητώντας βοήθεια.

Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, η μία 13χρονη κατήγγειλε επίσης πως ο 37χρονος φιλοξενείτο ανά τακτά διαστήματα στο σπίτι τους, ένεκα της φιλίας του με τον πατέρα της, και πως κάποιες φορές το 2015 κατά τα ξημερώματα ενώ αυτή κοιμόταν, ο ύποπτος ερχόταν γυμνός στο δωμάτιό της και στεκόταν δίπλα στο κρεβάτι. Μόλις το έβλεπε και κρυβόταν κάτω από τα σεντόνια, ο ύποπτος έφευγε από το δωμάτιο.

Μετά τις καταγγελίες στην Αστυνομία, ο 37χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ. Κατά την ανάκρισή αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι απλά αυνανιζόταν βλέποντας πορνογραφικό υλικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 37χρονου διάταγμα 8ήμερης κράτησης.


Πηγή: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.