Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Νέα αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 14χρονος θα ζητήσουν οι γονείς του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την αναπαράσταση της διαδρομής που έκαναν μαζί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο 14χρονος και ο συνομήλικός του, τον οποίο σκότωσε με μαχαίρι, θα ζητήσουν οι συγγενείς του δολοφονημένου αγοριού, σε μια προσπάθεια να φωτιστούν όλες οι πτυχές του συγκλονιστικού εγκλήματος.

Η οικογένεια έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο, που διερευνά τυχόν κενά στην υπόθεση, αφού μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο η εκδοχή του καθ' ομολογίαν δράστη.

Αναζητώντας απαντήσεις για όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ, οι γονείς θέλουν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη στο αναψυκτήριο του χωριού Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όπου ξεκίνησαν όλα και να γίνει νέα αυτοψία στο παρκάκι, όπου βρέθηκε το πτώμα του 14χρονου.

Βαρύ πένθος

Η γιαγιά του δολοφονημένου παιδιού μίλησε για το βαρύ πένθος της οικογένειας και ιδίως για την κακή ψυχολογική κατάσταση των γονιών του θύματος, που στηρίζουν επίσης τον δίδυμο αδελφό του.

«Η νύφη μου, η μητέρα του 14χρονου θύματος, είναι ράκος. Προσπαθούμε να τη συνεφέρουμε και δεν μπορούμε. Μεγάλο κακό μας βρήκε» είπε η γιαγιά και σημείωσε ότι η οικογένεια απευθύνθηκε σε δικηγόρο μετά τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, περί πειραγμάτων και κοροϊδίας από συμμαθητές του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.