Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πάτρα: Γλίτωσε τα ισόβια ο 45χρονος που έπνιξε τη γυναίκα του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης.

Δικάστηκε χθες, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, ο 45χρονος Θεόδωρος Λυκουργιώτης, ο οποίος στις 24 Μαϊου 2015 είχε πνίξει μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού τους, στην περιοχή της Αυγιάς, την 48χρονο σύζυγό του Γεωργία Σακαρέλου.



Ο 45χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και δέχτηκε ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ.

Ο 45χρονος κατά την απολογία του δικαιολόγησε την πράτη του λέγοντας «ήμουν θολωμένος εκείνη την ημέρα. Τη ζήλευα επειδή εργαζόταν το βράδυ σε καταστήματα. Αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω».

Ο δράστης μετά τη δολοφονία της συζύγου του είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκια που αγόρασε αφού έφυγε από το σπίτι μετά το φόνο, από κοντινό σούπερ μάρκετ.

Η 48χρονη, η οποία καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, είχε ανακοινώσει στον δράστη λίγες ώρες πριν από τον φόνο ότι ήθελε να χωρίσουν. Οταν ο 14χρονος γιος τους επέστρεψε στο σπίτι καλούσε τη μητέρα του στο κινητό, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Κλήθηκε κλειδαράς στο διαμέρισμα της οικογένειας από συγγενείς του θύματος, κι όταν άνοιξε την πόρτα, αποκαλύφθηκε το σοκαριστικό θέαμα της γυναίκας νεκρής και του δράστη δίπλα της, με κομμένες τις φλέβες.


Πηγή: http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.