Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Από 1η Ιουλίου η έκπτωση 15% στους συνεπείς πελάτες της ΔΕΗ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ που θα παραλαμβάνουν οι καταναλωτές από την 1η Ιουλίου θα είναι ενσωματωμένη η έκπτωση 15%, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μανώλης Παναγιωτάκης.

Η έκπτωση αφορά όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές χαμηλής και μέσης τάσης, υπό την προϋπόθεση να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εντός προθεσμίας ή να τηρούν τους διακανονισμούς.

Στόχος μας,είπε ο κ.Παναγιωτάκης είναι ο τερματισμός της ασυδοσίας ενόψει ανοίγματος της αγορας, ενώ τάχθηκε υπερ της ανάπτυξης του ανταγωνισμού με αύξηση του αριθμού των προμηθευτών που θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτικών.

Ωστόσο τονίζει την ανάγκη το άνοιγμα να γίνει με όρους που δεν θα προκαλούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Για το λόγο αυτο, ο κ Παναγιωτάκης ανακοίνωσε ότι η ΔΕH βρίσκεται σε επαφή με τους άλλους εναλλακτικούς -ιδιώτες προμηθευτές με στόχο την υιοθέτηση κοινών στόχων και κανόνων για την αγορά.

Το μέτρο αφορά πάνω από 5 εκατομμύρια καταναλωτές ενώ δίνει τη δυνατότητα να υπαχθούν και οι υπερήμεροι που υπολογίζονται σε 2,1 εκατομμύρια καταναλωτές.

Μάλιστα, ακόμη και όσοι δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση μπορούν μέχρι τις 31 Ιουλίου να επωφεληθούν από το ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμών και να ξεκινήσουν να απολαμβάνουν την έκπτωση.


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.