Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Έρευνες σε αεροσκάφος της Turkish Airlines στην Κωνσταντινούπολη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρήκαν σημείωμα για βομβιστική επίθεση, αλλά λίγο αργότερα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Ένα αεροσκάφος της Turkish Airlines στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης εκκενώθηκε σήμερα και οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες αφού βρέθηκε εντός του αεροπλάνου ένα σημείωμα το οποίο περιείχε απειλές για μια βομβιστική επίθεση, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, πάντως λίγο αργότερα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Και οι 134 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους τα μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εντός του αεροσκάφους το οποίο θα εκτελούσε την πτήση Κωνσταντινούπολη - Καισάρεια απομακρύνθηκαν, επισήμανε ο εκπρόσωπος.

Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν με άλλο αεροσκάφος προς τον προορισμό τους, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πολλές πόλεις της Τουρκίας βρέθηκαν στο στόχαστρο βομβιστικών επιθέσεων φέτος, μεταξύ αυτών δύο επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης που αποδίδονται στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και δύο επιθέσεις με παγιδευμένα οχήματα στην πρωτεύουσα, Άγκυρα, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε μια κουρδική οργάνωση.

Πέρυσι ένα παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) ανέλαβε την ευθύνη για μια επίθεση με όλμο στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.