Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάθετε τους πιο συνηθισμένους λόγους.

Αναρωτιέστε αν και γιατί η σύντροφός σας προσποιείται πώς έχει οργασμό; Λοιπόν οι λόγοι ποικίλλον αλλά θα πρέπει να μάθετε αν όντως προσποιείται καθώς και τι μπορείτε να κάνετε ώστε να μην καταλήξει υποψήφια για βραβεία Όσκαρ. Είτε μάλιστα το πιστεύετε, είτε όχι, σύμφωνα με έρευνα πάνω από το 70% των γυναικών (και μόλις το 25% των αντρών) παραδέχονται ότι έχουν προσποιηθεί το συναίσθημα του οργασμού.

Σκοπός του άρθρου δεν είναι σε καμία περίπτωση να ντροπιάσει τις γυναίκες. Άλλωστε για να το κάνουν προφανώς και υπάρχει λόγος. Τα παρακάτω είναι συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες προσποιούνται ότι φτάνουν στην κορύφωση και ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια ασφαλή και θετική συνομιλία για το σεξ με τη σύντροφό σας.

Δεν θέλει να σας στεναχωρήσει

Βλέπει ότι προσπαθείτε πολύ για να την ικανοποιήσετε και δεν παραιτείστε εύκολα αλλά ο οργασμός δεν έρχεται! Η γυναίκα σας όμως δεν θέλει να σας βλάψει συναισθηματικά επειδή νοιάζεται για ‘σας και θεωρεί ότι είναι προτιμότερο να προσποιηθεί και να δώσει ένα τέλος σε αυτό το θέμα.

Δεν είναι σε mood

Μπορεί η δική σας ερωτική διάθεση να είναι στα ύψη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και σε εκείνη. Ουσιαστικά κάνει σεξ μόνο και μόνο επειδή εσείς το θέλετε. Κάπως έτσι τα πράγματα οδηγούνται στον ψεύτικο οργασμό.

Ξέρει ότι δεν πρόκειται να φτάσει στην κορύφωση

Αυτό είναι ψυχολογικό και πιθανότατα έχει πάρει ήδη την απόφαση να προσποιηθεί οργασμό πριν καν κάνετε σεξ. Αυτό ενδεχομένως έχει να κάνει και με εσάς , αν δηλαδή φτάνετε στην κορύφωση γρήγορα ή όχι. Σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο, μπορεί απλά το κορίτσι σας να ξέρει ότι δεν θα «προλάβει» και να θέλει απλά να τελειώνει γρήγορα με αυτήν την κατάσταση.

Κάτι την απασχολεί

Υπάρχει κάτι στο μυαλό της και είναι πάρα πολύ απασχολημένη για να απολαύσει το σεξ. Προφανώς τη βασανίζει αυτό που σκέφτεται και οτιδήποτε άλλο είναι πολύ «μικρό» για να της αποσπάσει την προσοχή.

Ξέρει ότι προσπαθείτε σκληρά

Αισθάνεται άσχημα γι΄αυτό αλλά για κάποιο λόγο απλά δεν είναι σε θέση να έρθει σε οργασμό. Και δεν θέλει να πληγώσει τα συναισθήματά σας ή να σας κάνει να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, έτσι καταλήγει να προσποιείται στον οργασμό.

Βαριέται

Λοιπόν ας το ομολογήσουμε! Μπορεί ένα βράδυ απλά να είστε βαρετός. Κι εκείνη μπορεί να έχει κουραστεί να πνίγει το χασμουρητό της και να θέλει απλά να πέσει στην αγκαλιά του Μορφέα. Αναγκάζεται έτσι να προσποιηθεί ότι κορυφώνει για να ξεκουραστεί επιτέλους.

Έχει όλη την καλή διάθεση να το απολαύσει

Η γυναίκα σας μπορεί να είχε μια πολύ κουραστική ημέρα στη δουλειά και να θέλει πραγματικά να απολαύσει το σεξ. Αλλά είναι τόσο πολύ κουρασμένη που δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί. Κι επειδή δεν θέλει να σας αναστατώσει ή να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, επιλέγει απλά να προσποιηθεί.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.