Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη από φωτιά σε οικοτροφείο για φτωχά κορίτσια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φρικτό θάνατο βρήκαν 17 μαθήτριες ηλικίας από 5 έως 13 ετών.

Τουλάχιστον 17 κορίτσια βρήκαν τραγικό θάνατο κι ακόμα πέντε τραυματίστηκαν στην Ταϊλάνδη όταν ξέσπασε φωτιά στο οικοτροφείο τους, στα βόρεια της χώρας.

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής, όταν πολλά από τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, ηλικίας από 5 έως 13 ετών, είχαν αποκοιμηθεί, σύμφωνα με την αστυνομία.


Αξιωματούχος είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως 38 μαθήτριες βρίσκονταν στον κοιτώνα του σχολείου Pithakkiart Witthaya στην περιοχή Chiang Rai, οικοτροφείο στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά από τις φτωχές φυλές της περιοχής.


Δύο κορίτσια εξακολουθούν να αγνοούνται και από τα πέντε που τραυματίστηκαν, τα δύο είναι σοβαρά.


Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν υπό διερεύνηση.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο των τοπικών Αρχών, κάποιες από τις μαθήτριες ήταν ακόμα ξύπνιες και κατάφεραν να γλιτώσουν. «Άλλες όμως κοιμούνταν και δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν κι έτσι είχαμε αυτό τον μεγάλο αριθμό θυμάτων», πρόσθεσε.






---------------

Φωτογραφίες από το οικοτροφείο όπου κάηκαν 18 μαθήτριες στην Ταϊλάνδη

Τραγικό τέλος για τα κορίτσια.

Σε 18 ανεβάζει ο νεότερος απολογισμός τις μαθήτριες που βρήκαν φρικτό θάνατο σε οικοτροφείο της Ταϊλάνδης όπου ξέσπασε τη νύχτα φωτιά.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής καθώς τα πάντα φαίνονται μαύρα και απανθρακωμένα στο σχολείο Pitakiatwittaya στην περιοχή Chiang Rai στα βόρεια της χώρας.

Τα κορίτσια ήταν από 5 έως 12 ετών και είχαν αποκοιμηθεί όταν ξέσπασε η πυρκαγιά με αποτέλεσμα να παγιδευτούν μέσα στον διώροφο κοιτώνα.

Ακόμα είκοσι κορίτσια διασώθηκαν, τα περισσότερα από τα παράθυρα όπου τα περίμεναν πυροσβέστες σε σκάλες.

Οι οικογένειες των κοριτσιών που φιλοξενούνταν εκεί κλήθηκαν αναγνωρίσουν τα θύματα- αν και για κάποια από τα παιδιά η παραμόρφωση είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούν να αναγνωριστούν.

























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.