Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η κοινότητα των 126 κατοίκων που είναι όλοι παιδόφιλοι και βιαστές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ένοικοι δέχονται επιθέσεις από τους ντόπιους που δεν τους θέλουν εκεί - Δείτε φωτογραφίες.

Τα εγκλήματά τους, ως επί το πλείστον σεξουαλικές επιθέσεις με συχνότερα θύματα παιδιά, είναι ο λόγος που βρέθηκαν στο περιθώριο της κοινωνίας.

Το Palace Mobile Home Park, χώρος με λυόμενα στη Φλόριντα, είναι το μέρος από το οποίος διεκδικούν τη δεύτερη ευκαιρία τους στη ζωή. Γιατί το «πάρκο» αυτό, μακριά από άλλους χώρους κατοικιών, στάσεις λεωφορείων και σχολεία- λόγω των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στους περισσότερους ενοίκους του- αυτοχαρακτηρίζεται «ασφαλές μέρος για να αρχίσουν οι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων την προσπάθεια επανένταξης στην κοινωνία».



Η κοινότητα, που συχνά οι ντόπιοι αποκαλούν «Pervert Park» (πάρκο της διαστροφής) βρίσκεται κοντά στην Tampa Bay και άρχισε να διαμορφώνεται το 2007, σύμφωνα με το CNN.

Οι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων άρχισαν να μετακομίζουν εκεί όταν οι πόλεις άρχισαν να ενισχύουν τους περιορισμούς ως προς το πού θα μπορούσαν να μείνουν, με κριτήριο τις καταδίκες τους, και το Palace Park ήταν σε βολικό σημείο, μακριά από άλλα «προβληματικά» σημεία.

Χωρά έως 200 ανθρώπους, συχνά με παρόμοια εγκλήματα και ηλικίας από 25 έως 88 ετών.



Συνήθως η πλειονότητά τους είναι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων, ένοχοι παιδικής πορνογραφίας, άνθρωποι που εξέφρασαν επιθυμία για σεξουαλικές επαφές με παιδιά- αλλά δεν το έκαναν. Υπάρχουν όμως και κάτοικοι που είναι καταδικασμένοι για άγρια εγκλήματα, σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ή βιασμό.

Στο χώρο παρέχεται και συμβουλευτική ενώ υπάρχει ομάδα ΑΑ και εκκλησία.

Στην ιστοσελίδα του το Palace υπερηφανεύεται πως κανένας από τους διαμένοντες εκεί δεν καταδικάστηκε για κάποιο νέο παράπτωμα μετά τη μετακόμισή του- αν και υπάρχουν ένοικοι που πέφτουν θύματα βίας από κατοίκους της περιοχής που δεν είναι πολύ χαρούμενοι με την παρουσία τους εκεί.

Αυτό που συχνά καταγράφεται στο χώρο είναι η καταπάτηση καθώς οι ιδιοκτήτες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουν μακριά τους εμπόρους ναρκωτικών, τις εκδιδόμενες γυναίκες και άλλους.



Για προφανείς λόγους απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά.

Οι ένοικοι πέφτουν συχνά θύματα βανδαλισμών από τους ντόπιους κι ενώ συνήθως οι επιθέσεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρές συνήθως, σε ένα τέτοιο περιστατικό το 2013 ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε και πέθανε.

Ο χώρος ήταν το αντικείμενο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε και βραβεύτηκε στο Sundance Film Festival πέρσι. Σε ένα από τα προφίλ ανθρώπων που περιλαμβανόταν στο ντοκιμαντέρ ήταν μια γυναίκα που ήταν θύμα βιασμού από τον πατέρα της και τους φίλους του σε νεαρή ηλικία και όταν μεγάλωσε συνέχισε έχοντας σεξουαλικές σχέσεις μαζί του. Στη συνέχεια καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ με τον ίδιο της το γιο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.