Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Καταδίκη τριών νεαρών που βίασαν και λήστεψαν 38χρονη εκδιδόμενη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπό την απειλή μαχαιριού την είχαν οδηγήσει σε ερημική περιοχή του Σέιχ Σου.

Σε συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών καταδικάστηκαν τρεις νεαροί, οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι ότι βίασαν και λήστεψαν 38χρονη Νιγηριανή εκδιδόμενη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πέρυσι τον Αύγουστο στη Θεσσαλονίκη και ως δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν σε δίκη δύο Έλληνες και ένας Αρμένιος, ηλικίας από 20 έως 22 ετών. Ένας εκ των κατηγορουμένων τιμωρήθηκε επιπλέον με φυλάκιση τριών μηνών για οπλοφορία, ενώ σε όλους το δικαστήριο αναγνώρισε την ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας. Μετά την ετυμηγορία του ΜΟΔ, επέστρεψαν στις φυλακές για να εκτίσουν την ποινή τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 38χρονη έκανε «πιάτσα» σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίστηκε ως υποψήφιος πελάτης ένας εκ των κατηγορουμένων, με τον οποίο συμφώνησε να συνευρεθούν έναντι 20 ευρώ. Η γυναίκα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από μικρή διαδρομή ο οδηγός σταμάτησε σε πάρκινγκ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε από το πορτ μπαγκάζ του οχήματος ο δεύτερος εκ των κατηγορουμένων, ενώ, στη συνέχεια, οι δράστες -υπό την απειλή μαχαιριού- οδήγησαν τη Νιγηριανή σε ερημική περιοχή του Σέιχ Σου, όπου τη βίασαν. Στο σημείο έφτασε και ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος συμμετείχε στις ασελγείς πράξεις. Επιπλέον, οι νεαροί άρπαξαν 230 ευρώ που είχε η άτυχη γυναίκα επάνω της. Ο εφιάλτης της τελείωσε όταν την οδήγησαν σε περιοχή των 40 Εκκλησιών, όπου την εγκατέλειψαν.

Απολογούμενοι στο δικαστήριο, οι κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.