Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Περισσότερα από 2.000 άτομα έτρεξαν στο Lamia Night & Run

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας της Λαμίας ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή για την πόλη!

Περισσότερα από 2.000 άτομα, αθλητές και μη, έτρεξαν στους δρόμους της Λαμίας και καταχειροκροτήθηκαν. Η εκκίνηση δόθηκε στις 8:00΄ το βράδυ του Σαββάτου από την πλ.Ελευθερίας.

Το Lamia Night & Run 2016 περιλάμβανε τρεις νυχτερινούς αγώνες. Το μεγάλο αγώνα των 10 km, τον μικρό αγώνα των 4,2 km και τον αγώνα για ΑμΕΑ., όπου οι συμμετέχοντες εισέπραξαν και το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τον κόσμο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις εκκινήσεις και των τριών αγώνων:



Δείτε στο επόμενο βίντεο τι είπαν αυτοί που τερμάτισαν πρώτοι στο μεγάλο αγώνα των 10 km, αλλά και άλλοι αθλητές και συμμετέχοντες.

Αυτό που εξέπληξε θετικά τους συμμετέχοντες ήταν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που είχε βγει στους δρόμους σε διάφορα σημεία της διαδρομής, και ενθάρρυνε τους αθλητές.



Δείτε στο επόμενο βίντεο τις απονομές σε όλες τις κατηγορίες. Το Lamia Night & Run 2016 τίμησε με την παρουσία της και η ασημένια Ολυμπιονίκης στο ύψος Νίκη Μπακογιάννη, που κατάγεται από τη Φθιώτιδα, την οποία οι διοργανωτές ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την παρουσία της και της έδωσαν αναμνηστική πλακέτα.



Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το Lamia Night & Run 2016 ΕΔΩ

Και νέες φωτογραφίες ΕΔΩ


Πηγή: http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.