Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Οι δέκα πιο «συνδεδεμένοι» πληθυσμοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έδειξε ο νέος δείκτης για τους καταναλωτές.

Το Χονγκ Κονγκ και η Βόρεια Αμερική έχουν τους περισσότερο συνδεδεμένους καταναλωτές παγκοσμίως, αλλά οι κάτοικοι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τους πλησιάζουν με γοργό ρυθμό.

Ο νέος δείκτης της GfK για το συνδεδεμένο καταναλωτή αποτελείται από 78 χώρες και οκτώ παγκόσμιες περιφέρειες, παρέχοντας γρήγορη και άμεση σύγκριση σχετικά με το πόσο συνδεδεμένος είναι ο κάθε πληθυσμός.

Ο δείκτης δείχνει ποιες χώρες έχουν τους περισσότερο συνδεδεμένους καταναλωτές τόσο συνολικά όσο και αναλυτικά στον καθέναν από τους 11 διαφορετικούς τύπους συσκευών («έξυπνο» κινητό τηλέφωνο (smartphone), tablet, φορητό υπολογιστή, υπολογιστή desktop, wearables, «έξυπνη τηλεόραση» (smart TV), TV set-top box, κονσόλα videogame, e-reader, συνδεδεμένο αυτοκίνητο και «έξυπνο σπίτι» (smart home), μαζί με τις τάσεις των τελευταίων πέντε ετών.

Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συγκρίνουν πόσο συνδεδεμένες είναι οι επιμέρους χώρες και περιφέρειες, ούτως ώστε να εντοπίσουν τις ευκαιρίες της αγοράς σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Αυτό περιλαμβάνει περιοχές που εκτείνονται από πωλήσεις ψηφιακών συσκευών και κατανάλωση περιεχομένου, έως επέκταση της παραδοσιακής τεχνολογίας στην υγεία, τα media, καθώς και άλλους τομείς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.