Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Η Renault στηρίζει την ελληνική ομάδα Sciron στο F1 in schools

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος της ομάδας να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ο ταχύτερο υπό κλίμακα «μονοθέσιο».

Η F1 in schools αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Μαθητές απ’ όλο τον κόσμο δημιουργούν τις δικές τους ομάδες στα πρότυπα της F1, με στόχο όχι μόνο να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν το ταχύτερο υπό κλίμακα «μονοθέσιο», αλλά παράλληλα να δημιουργήσουν μια πλήρως λειτουργική ομάδα αναπτύσσοντας μια σειρά δεξιοτήτων.



Η Renault, εταιρεία με όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κόσμο της F1, θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας Sciron που αποτελείται από μαθητές του Αρσάκειου Τοσίτσειου Εκάλης. Η ομάδα Sciron έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις τα προηγούμενα έτη, τη φετινή χρονιά στοχεύει στην κορυφή έχοντας ένα εντελώς νέο μοντέλο το οποίο ξεχωρίζει για τις ρηξικέλευθες λύσεις τις οποίες έχουν εφαρμόσει οι σχεδιαστές της ομάδας. Πρώτος σταθμός στην προσπάθεια της Sciron είναι οι πανελλήνιοι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 22-24 Απριλίου. Εκεί θα αναδειχθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Austin του Texas, στην πίστα που φιλοξενεί και τον αγώνα της Formula 1. Τα μονοθέσια των ομάδων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό χρησιμοποιούν για την ώθηση τους μία αμπούλα που περιέχει CO2 υπό πίεση. Ο εξελιγμένος σχεδιασμός και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια επιτρέπουν σε αυτά τα ξεχωριστά μοντέλα να καλύπτουν την μήκους 24μ. διαδρομή σε χρόνους που προσεγγίζουν μόλις το 1''.



Το μονοθέσιο της Sciron με τα λογότυπα της Renault θα δώσει τη δική του μάχη διεκδικώντας να είναι εκείνο που θα εκπροσωπεί τη χώρα μας σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση.

Η ομάδα της Sciron αποτελείται από τους:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.