Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Πώς είναι να παρακολουθείς τη γέννα του μωρού σου μέσω παρένθετης μητέρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Kim Overton είναι μια πολύ αποφασισμένη και δυναμική γυναίκα. Το 2005 και αφού είχε διαγνωστεί με ινομυώματα (σχηματισμοί από μυϊκές ίνες που συσσωρεύονται στα τοιχώματα της μήτρας) οι γιατροί ξεκαθάρισαν στην 34χρονη γυναίκα πώς το κεφάλαιο παιδιά δύσκολα θα ανοίξει.

Υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην οποία αφαιρέθηκαν συνολικά 11 όγκοι και αποφάσισε να μην επιτρέψει στο γεγονός αυτό να της στερήσει τη μητρότητα. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι με το όνομα Dillon, μέσω καισαρικής τομής.

Η επιθυμία ήταν όμως να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι ήταν μεγάλη. Μετά από πάρα πολλά αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης άρχισε να χάσει τις ελπίδες της ότι θα καταφέρει να μείνει και πάλι έγκυος. «Χρειαζόμουν απλά μια νέα μήτρα», λέει χαρακτηριστικά η Overton σε συνέντευξη της στο περιοδικό Popsugar.

Και ως εκ θαύματος βρήκε μία! Η Overton είχε από καιρό εκμυστηρευτεί στην ξαδέρφη της Ericka, νοσοκόμα στο επάγγελμα, τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετώπιζε και μέσω μιας συζήτησης που έκαναν η κουβέντα πήγε στην 26χρονη Cydnee, κόρη της Ericka και μητέρα δύο κοριτσιών. Ίσως μπορούσε να τη βοηθήσει.

«Θυμάμαι ότι φοβόμουν μήπως η Cydnee αρνηθεί» δηλώνει η Overton . «Πήρα όμως το ρίσκο να τη ρωτήσω. Δεν είμαι τύπος που ζητάει βοήθεια αλλά ένιωθα πολύ ευάλωτη.», προσθέτει η ίδια.

Την ίδια νύχτα τη πήρε τηλέφωνο η Cydnee λέγοντας ότι με μεγάλη της χαρά δέχεται να τη βοηθήσει.

Από εκείνη τη στιγμή η παρένθετη διαδικασία ήταν οδυνηρά αργή. Περίπου ενάμιση χρόνο κράτησε το γραφειοκρατικό κομμάτι και ακολούθησαν δύο ανεπιτυχείς μεταφορές εμβρύων και μια αποβολή. Τον Ιούλιο του 2015, όταν η Cydnee έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, η Overton ήταν συγκρατημένα αισιόδοξη. Ευτυχώς το έμβρυο ήταν βιώσιμο!

Με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Cydnee, η Overton παραδέχεται πώς ένιωσε περίεργα. «Την πήγα στο σουπερμάρκετ και της αγόρασα οτιδήποτε θα ήθελα να φάω, αν ήμουν έγκυος. Την έβλεπα κατά τη διάρκεια των οικογενειακών συγκεντρώσεων και πήγαινα σε όλα τα ραντεβού με τον γυναικολόγο. Δεν ένιωσα ποτέ αποκομμένη.», συμπληρώνει η Overton.

Όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει η Cydnee, η Overton και ο σύζυγός της Jason ήταν στον πλευρό της από την πρώτη στιγμή (είναι ο δεύτερος σύζυγός της με τον οποίο γνωρίστηκε αφότου ξεκίνησε η εγκυμοσύνη). «Ήμουν ζαλισμένη και η Cydnee ήταν πολύ ήρεμη. Στη συνέχεια άρχισε να σπρώχνει. Με τέσσερις σπρωξιές το μωρό βγήκε», θυμάται.

Μπορεί η όλη διαδικασία να κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευτυχία που ένιωσε η περήφανη μητέρα όταν συνάντησε το νεογέννητο γιο της Oliver. Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες!




























Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.