Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ανιψιά άλλαξε την κατάθεσή της για να απαλλάξει τον βιαστή θείο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δίκη κεκλεισμένων των θυρών και η απόφαση του δικαστηρίου.

Θείος σε νησί του Αιγαίου επί πέντε χρόνια απειλούσε και ασκούσε σωματική βία στην ανήλικη ανιψιά του, μέσα στη στάνη του, πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, στο εξοχικό του και σε άλλες απομονωμένες περιοχές του νησιού. Όταν τελικά το γεγονός αποκαλύφθηκε από την ανιψιά, η οποία τον μήνυσε γιατί δεν κράτησε την υπόσχεσή του να την παντρευτεί, οι συγγενείς έπεσαν πάνω της σε μια προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση και να κουκουλωθεί το θέμα, προκειμένου να μην γίνει γνωστό στο νησί, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και παρά τις προσπάθειες της κοπέλας να σώσει το θείο της εκείνος τελικά καταδικάστηκε, καθώς οι βιασμοί γίνονται και όταν ήταν ανήλικη. Το Πενταμελές Εφετείο έκρινε το θείο ένοχο βιασμού κατ' εξακολούθηση και αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών, με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 7 ετών.

Ο θείος δηλ. ο σύζυγος της αδελφής του πατέρα και συνέταιρός του από το 2002-2005, όταν ήταν ανήλικη και μετά την ενηλικίωσή της το 2007, την εξανάγκασε επανειλημμένα να έρθει σε συνουσία μαζί της. Η ανήλικη δέχτηκε «φιλιά στο στόμα, στο λαιμό, στο μάγουλο, θωπείες των οπισθίων και των γεννητικών οργάνων της» με την απειλή ότι θα αποκάλυπτε στον πατέρα της ότι κάπνιζε και έκανε παρέα με αγόρια.

Στη δίκη η κοπέλα περιέγραψε όσα υπέστη από το θείο της, αλλά στο Εφετείο άλλαξε πλεύση. Κατέθεσε ότι είχε ερωτική σχέση με το θείο της, αλλά δεν υπήρξε βιασμός. Αντιθέτως ισχυρίστηκε ότι επειδή αυτός είχε διαβεβαιώσει ότι θα την παντρευτεί και δεν το έκανε εκείνη από οργή και στενοχώρια υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του.

Η κοπέλα έχει πλέομν εγκαταλείψει το νησί, είναι παντρεμένη με ένα παιδί και ο θείος εκτίει 7 χρόνια στις Φυλακές Χίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.