Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Περισσότεροι από 15.000 ποδηλάτες στον 23ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καμίνης: «Είναι μια μεγάλη χαρά για την Αθήνα, μια γιορτή, μιας βιώσιμης πόλης».

Περισσότεροι από 15.000 ποδηλάτες κάθε ηλικίας πλημμύρισαν το πρωί το κέντρο της Αθήνας, συμμετέχοντας στον 23ο Ποδηλατικό Γύρο της. Την εκκίνηση έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, από την πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της οδού Ερμού, που ήταν και η αφετηρία.

Ο Ποδηλατικός Γύρος, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Αθήνας για το ποδήλατο. Από το 1987 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της ιστορίας της πρωτεύουσας, όπου χιλιάδες κόσμου πλημμυρίζουν τους δρόμους της Αθήνας, ποδηλατώντας με ασφάλεια, κέφι και ζωντάνια, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τη βιώσιμη μετακίνηση στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή, που ήταν και η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. «Ο αριθμός, από μόνος του, λέει πάρα πολλά. Κάθε χρόνο η συμμετοχή είναι και πιο μεγάλη. Είναι μια μεγάλη χαρά για την Αθήνα, μια γιορτή, μιας βιώσιμης πόλης», είπε ο κ. Καμίνης και επισήμανε:

«Σε όλες τις εκδηλώσεις του δήμου, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον λεγόμενο μαζικό αθλητισμό, ο κόσμος συμμετέχει πάρα πολύ. Αυτό μας εμψυχώνει, μας δίνει δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.