Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Έγκυος η γυναίκα του κύπριου πιλότου του Boeing

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας.

Ο 38χρονος Άριστος Σωκράτους, ο πιλότος του Boeing 737 που πραγματοποιούσε την πτήση από Ντουμπάι προς Ροστόφ της Ρωσίας και συνετρίβη τα ξημερώματα κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στη νότια Ρωσία, έμελε να μην προλάβει να δει τον ερχομό του πρώτου του παιδιού καθώς η γυναίκα του είναι έγκυος.

Έγκυος η γυναίκα του κύπριου πιλότου του Boeing

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από μικρό χρονικό διάστημα, μετακομίζοντας στο Ντουμπάι όπου ήταν η έδρα της αεροπορικής εταιρείας όπου εργαζόταν. Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 38χρονος, δεν ήταν ευχαριστημένος με την εν λόγω εταιρεία ενώ είχε προβεί σε ενέργειες για να αποχωρήσει, αναφέρει το sigmalive.com.

Ο Άριστος καταγόταν από τη Λεμεσό, είχε σπουδάσει στην Oxford Aviation Academy και διέμενε στο Ντουμπάι. Δούλευε για χρόνια στη κυπριακή εταιρεία «Helios» και μετά το τραγικό ατύχημα του 2005, που οδήγησε στο κλείσιμο της εταιρείας, μετακόμισε στο Ντουμπάι. Κυβερνήτης Boeing έγινε τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ το πάθος του ήταν οι αγώνες ταχύτητας με ειδικά διαμορφωμένες μοτοσικλέτες κατασκευασμένες ειδικά για πίστες.

Στο παρελθόν όταν κατάφερνε να παίρνει ολιγοήμερες άδειες από τη δουλειά του, ερχόταν από την Κύπρο στο Κιλκίς μαζί με φανατικούς φίλους της μοτοσικλέτας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Dragstrer Πολυκάστρου. Τελευταία φορά που συμμετείχε σε αγώνες μοτοσικλέτας ήταν το 2013.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.