Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ο 12χρονος που έχει ασφαλίσει τα χέρια του για 250.000 λίρες και ντύνεται… σαν τον Μότσαρτ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια καθημερινή μέρα του παιδιού περιλαμβάνει μουσική, χορογραφία και δράμα.

Η τυπική μέρα του 12χρονου Curtis Elton περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επαγγελματικές συναντήσεις, πατινάζ και την ηχογράφηση του τελευταίου του CD.

Έχοντας εντυπωσιάσει δύο φόρες το ακροατήριο του «Βρετανία έχεις Ταλέντο» παίζοντας πιάνο, ως μικρός Μότσαρτ, φορώντας μάλιστα κάποιες φορές και παρόμοια ρούχα, ο Elton απασχόλησε και πάλι -πριν από λίγες μέρες- τα πρωτοσέλιδα, καθώς η μητέρα του, τον πήρε από το σχολείο φοβούμενη μην τραυματίσει τα χέρια του στο ράγκμπι, καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο είναι υποχρεωτική η άθληση με συγκεκριμένα παιχνίδια. Η περήφανη μητέρα, που έχει ασφαλίσει τα χέρια του παιδιού της για 250.000 λίρες, είναι σε αναζήτηση νέου σχολείου το οποίο όπως λέει θα δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση.

Η ημέρα του Curtis, αλλά και της αδερφής του, ξεκινά λίγο μετά τις 6 το πρωί με προπόνηση χορού στον πάγο έχοντας την ελπίδα μιας νίκης στο Βρετανικό Πρωτάθλημα στο τέλος του έτους. Και η 42χρονη μητέρα τους, Hayley, πιστεύει ότι θα τα καταφέρουν. «Κάνω πατινάζ από τότε που ήμουν 4 ετών. Το αγαπώ. Είναι ωραίο μαζί με τη μουσική», λέει ο 12χρονος, επαναλαμβάνοντας όσα είπε η μητέρα του νωρίτερα στη βρετανική Sun και η οποία βέβαια δεν του επιτρέπει να παίζει ράγκμπι γιατί σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100% του εαυτού του και φοβάται μην τραυματίσει τα χέρια του. Μέσα στην υπόλοιπη μέρα του, εκτός από τα μαθήματά του, έχει επαγγελματικά ραντεβού για τη μουσική του, σύμφωνα με το δημοσίευμα και φυσικά κάνει εξάσκηση στο πιάνο.

Όπως βέβαια στα περισσότερα αγόρια της ηλικίας του, στον Curtis αρέσει το ποδόσφαιρο, ο Batman κι άλλα παιχνίδια. Βέβαια σε αντίθεση με τους συνομηλίκούς του, έχει μια «στολή» του Μότσαρτ την οποία φοράει σε διάφορες εμφανίσεις του. Αν έχει λίγο ελεύθερο χρόνο από τα μαθήματα μουσικής, χορογραφίας και δράματος απολαμβάνει το τσάι του, βοηθάει την αδερφή του στο διάβασμα και ξεκουράζεται. Ο 12χρονος έχει καταφέρει ήδη να βγάλει τα πρώτα του χρήματα και μάλιστα τα συγκεντρώνει σε δικό του λογαριασμό. Το πρώτο πράγμα που θέλει να πάρει όταν ενηλικιωθεί είναι ένα σπορ αυτοκίνητο και συγκεκριμένα μία Lamborghini!
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.