Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ξανά στο εδώλιο ο 26χρονος για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα εφετών ανατολικής Κρήτης.

Εκ νέου θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο 26χρονος στην υπόθεση θανάτου του 46χρονου Κώστα Κατσούλη αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης άσκησε έφεση.

Ξανά στο εδώλιο ο 26χρονος για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία κινήθηκε μετά από αναφορά της Εισαγγελίας Λασιθίου ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν και οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Κατσούλη.

Η απόφαση για την αθώωση του 26χρονου νεαρού από την Αλικαρνασσό ήταν κατά πλειοψηφία. Ο πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου και μία ένορκος είχαν μειοψηφήσει, πιστεύοντας ότι έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος, αναφέρει το cretalive.gr. Υπέρ της ενοχής του είχε ταχθεί στην πρόταση της και η εισαγγελέας έδρας, η οποία υποστήριξε ότι ο 26χρονος συμμετείχε στην επίθεση κατά του Κώστα Κατσούλη.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου έστειλε στη φυλακή δύο νεαρούς για το θάνατο του 46χρονου, αθώωσε συνολικά για όλες τις κατηγορίες δύο άλλους, ενώ δύο ακόμα κρίθηκαν αθώοι για την βασική κατηγορία, μεταξύ αυτών και ο 26χρονος.

Για τον 26χρονο και την οικογένεια του η απόφαση του δικαστηρίου ήταν λυτρωτική καθώς όπως υποστηρίζουν έμεινε άδικα στην φυλακή για 18 μήνες «και αυτό δεν ξεπληρώνεται».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.