Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο 27χρονος που γεννήθηκε χωρίς χέρια και έγινε online επιχειρηματίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τα δάχτυλα των ποδιών του μπορεί να κάνει τα πάντα.

Ο Chen Zifang είναι ένας άνδρας που εμπνέει με τη δύναμη ψυχής που διαθέτει και με τα όσα κάνει καθημερινά, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Γεννήθηκε στην Κίνα χωρίς χέρια και βρήκε έναν τρόπο να νικήσει την αναπηρία του και να δραστηριοποιηθεί διαδικτυακά, έχοντας τη δική του online επιχείρηση. Όλα αυτά χρησιμοποιώντας... τα δάχτυλα των ποδιών του.

Οι γονείς του Chen Zifang πίστευαν ότι ο 27χρονος σήμερα γιος τους θα απογοητευτεί από τη ζωή νωρίς και ότι θα μπορούσε να παραιτηθεί λόγω της ταλαιπωρίας που θα περνάει αφού γεννήθηκε χωρίς χέρια. Όμως παρά τη σοβαρή αναπηρία του, ο Chen που ζει σε μια επαρχία της κεντρικής Κίνας, έχει καταφέρει να έχει μια φυσιολογική ζωή χάρη στο ταλέντο του να κάνει όλες τις απαραίτητες καθημερινές εργασίες, ακόμη και για την αυτοσυντήρησή του, με τα πόδια του.

Οι δυνατότητες που έχει είναι πολλές, έχοντας καταφέρει να φτιάξει ακόμη και τη δική του διαδικτυακή επιχείρηση η οποία είναι μάλιστα και κερδοφόρα!

Ο 27χρονος τρώει το φαγητό του, πλένεται, γράφει και ντύνεται χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από κάποιον τρίτο. Οι οικιακές δουλειές δεν είναι επίσης πρόβλημα γι’ αυτόν, καθώς μπορεί να πλύνει, να καθαρίσει και να κόψει λαχανικά και να πριονίσει ξύλα με τα πόδια του!

Στις φωτογραφίες φαίνονται μερικές δραστηριότητες από την καθημερινότητά του και πώς χρησιμοποιεί τα δάχτυλα των ποδιών του για να κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες. Ο Chen διατηρεί τη δική του ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία μάλιστα είναι κερδοφόρα και έχει βγάλει ακόμη και 1.000 λίρες σε 10 μέρες, το διπλάσιο του μέσου μηνιαίου εισοδήματος στην περιοχή του.

Ο ίδιος εργάζεται ακούραστα συχνά και τη νύχτα για να απαντά στα μηνύματα των πελατών του. Η μητέρα του του μιλά με περηφάνια για τον γιο της ο οποίος κατάφερε να έχει μια φυσιολογική ζωή παρά το σοβαρό, εκ γενετής, πρόβλημά του.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.