Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ισόβια για τον Νορβηγό μουσικό που σκότωσε την πιανίστρια σύζυγό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Νορβηγός μουσικός που σκότωσε τη σύζυγό το και διάσημη πιανίστρια, Ναταλία Στρελτσένκο, επειδή ζήλευε τη λαμπρή καριέρα της.

Ο Τζον Μάρτιν 48 ετών, στραγγάλισε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη Ναταλία Στρελτσένκο, 38 ετών, μέσα στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ, ανήμερα της δεύτερης επετείου του γάμου τους, πέρσι τον Αύγουστο.

Να σημειωθεί πως ο Μάρτιν θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αναστολή της ποινής αφού εκτίσει τουλάχιστον 17 χρόνια στη φυλακή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ρωσικής καταγωγής Στρελτσένκο ή "Στρέλε", όπως ήταν γνωστή, ήταν διάσημη πιανίστρια και είχε εμφανιστεί στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές του κόσμου, όπως στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης και το Γουίγκμορ Χολ του Λονδίνου. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί-θαύμα καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών με τη συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Μάρτιν, που παίζει κοντραμπάσο αλλά δεν έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα, ζήλευε τις επιτυχίες της συζύγου του την οποία έβλεπε ως "υπηρέτριά" του. Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά και ο Τζον Μάρτιν είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι "φοβόταν" πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα αν εκείνη συνέχιζε να τον "τρελαίνει".

Μια φίλη τους, που ήταν παρούσα στον τελευταίο καυγά, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εκείνος ρίχτηκε πάνω στο θύμα του "σαν να ήταν ζώο", την έριξε από τη σκάλα και την ξυλοκόπησε άγρια. Η Ναταλία Στρελτσένκο υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον λαιμό.

Ο μουσικός υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα από το επεισόδιο γιατί είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αφού προηγουμένως είχε πάρει αγχολυτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του τον άκουσαν να τους φωνάζει: "Σκοτώστε με, σας παρακαλώ, σκοτώστε με".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.