Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Τροχαίο Παντελίδη: Τι είδαν οι πραγματογνώμονες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι λέει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη που εξέτασε το τζιπ


O πραγματογνώμονας της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη εξέτασε για πρώτη φορά το τζιπ του μοιραίου δυστυχήματος και μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Ο Αναστάσιος Δέδες δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχω φωτογραφίσει τα σημεία που ήθελα, έχω μια γενική εικόνα του αυτοκινήτου και έχω κάνει κάποιες μετρήσεις στο αυτοκίνητο. Δεν έχω καταλήξει σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα».

Δείτε το βίντεο από το Ε:



---------------

Τροχαίο Παντελίδη: Το κάθισμα του οδηγού ήταν 9 εκατοστά πιο μπροστά από του συνοδηγού


Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, Αναστάσιος Δέδες, έχει ήδη εξετάσει το μοιραίο τζιπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR και της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" το πρώτο στοιχείο της εξέτασης αυτής δείχνει ότι το κάθισμα του οδηγού είναι 9 εκατοστά πιο μπροστά από αυτό του συνοδηγού.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



---------------

Τροχαίο Παντελίδη: Πως το dna θα δείξει ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ


"Το πρώτο dna που θα βγει θα δώσει κάποιες απαντήσεις, αλλά θα δημιουργήσει και νέα ερωτήματα" σημείωσε ο κ. Φιτσιάλος, δικαστικός πραγματογνώμονας και αναλυτής Dna για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

"Εάν δεν είχαμε ανατροπή του αυτοκινήτου ο αερόσακος θα ήταν το καλύτερο δείγμα για να δούμε ποιος ήταν ο οδηγός. Αλλά εδώ έχουμε ανατροπή και μετακίνηση των ατόμων" τόνισε.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες της Realnews, τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA – που θα είναι έτοιμα σε 20 ημέρες, μαζί με τα συμπεράσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων - θα απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα για το ποιος βρισκόταν στο τιμόνι του τζιπ.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



---------------

Δικηγόρος Αρναούτη: Tο τζιπ του Παντελίδη είχε αυξημένη ταχύτητα


Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναουτή αναφέρει πως η 30χρονη φορούσε τη ζώνη ασφαλείας. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Κωλέττης, ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, βρέθηκε την Δευτέρα, υπό την παρουσία αστυνομικών και δύο τεχνικών συμβούλων, στη μάντρα που φυλάσσεται το τζιπ που οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής και επισήμανε μεταξύ άλλων: «Oι αρχικές μας εκτιμήσεις σχετικά με την ταχύτητα του αυτοκινήτου επιβεβαιώνονται. Η ταχύτητα ήταν αυξημένη σε σχέση αυτήν που έπρεπε να έχει το αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη στροφή».

Δείτε το βίντεο εδώ από το Ε:




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.