Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έξι πολυτελή ξενοδοχεία αυστηρά για ενήλικες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι παρέχουν...

Τα καταλύματα μόνο για ενήλικες δεν αποτελούν εύκολα επιλογή ακόμα και για όσους δεν έχουν παιδιά. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι φανατικοί που κάνουν αυτή την επιλογή, θέλοντας είτε περισσότερη ιδιωτικότητα ή άλλες παροχές.

Το therichest παρουσιάζει μερικά από τα κορυφαία στο είδος τους…

1. Hidden Beach Resort, Μεξικό



Αυτό το 5 αστέρων θέρετρο στο Μεξικό είναι πραγματικά για όσους έχουν τον γυμνισμό ως τρόπο ζωής. Κάθε πτυχή του καταλύματος επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν την ελευθερία που θέλουν με διάφορες δραστηριότητες την ημέρα, φαγητό οποιαδήποτε ώρα ακόμα και τη νύχτα και καθόλου κώδικες ντυσίματος. Ένα όμορφο, καταπράσινο τοπίο περιβάλλει τα καταλύματα με τους επισκέπτες να χαλαρώνουν με τον δικό τους τρόπο στον απομονωμένο παράδεισο που κρύβεται στο Beach Resort.

2. Floris Suite Hotel & Spa, Κουρακάο



Σε αυτό το νησί των Ολλανδικών Αντιλλών στην Καραϊβική υπάρχει ένα κατάλυμα που επιτρέπει τη διαμονή μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Έχοντας ολλανδική αρχιτεκτονική με επιρροές από την Καραϊβική το κατάλυμα προσφέρει μεταξύ άλλων, ιδιωτική παραλία πρόσβαση σε πολλά εστιατόρια και μπαρ, σπα, σάουνα και ντους ψιλής βροχής και αρκετές άλλες πολυτέλειες. Η μόνη προϋπόθεση για να απολαύσει κανείς τον ήλιο χωρίς μαγιό είναι να είναι ενήλικας.

3. Bliss Cruise



Είναι μια απόδειξη, σύμφωνα με τους ίδιους, ότι οι κρουαζιέρες δεν είναι μόνο για παιδιά. Δεν αποτελεί ακριβώς ξενοδοχείο αλλά… κινούμενο μικρό χωριό. Σύμφωνα με τους ίδιους είναι για όσους θέλουν να διατηρούν μια μικρή ανωνυμία χωρίς να τους ασκείται καμία κριτική. «Αυτή η εμπειρία είναι για εκείνους που πραγματικά θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για την ελευθερία, τον τρόπο ζωής, τα ταξίδια» σύμφωνα με το therichest. Ο καθένας μπορεί να κυκλοφορεί όπως θέλει μέσα στο πλοίο από άποψη ρούχων αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών.

4. Couples Tower Isle, Τζαμάικα



Μια ρομαντική ατμόσφαιρα και μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική είναι το βασικό χαρακτηριστικό σε αυτό το ηλιόλουστο θέρετρο. Είναι κατάλυμα all-inclusive μόνο για ζευγάρια. Έχει το δικό του ιδιωτικό νησί για μπάνιο χωρίς μαγιό ενώ οι ενήλικες μπορούν μετά άλλων παροχών να κάνουν επίσης γυμνισμό και στην πισίνα που έχει και δικό της μπαρ.

5. Copacabana Desire Hotel, Κόστα Ρίκα



Σύμφωνα με το ίδιο το κατάλυμα καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής φορώντας προαιρετικά ρούχα. Αυτό το ξενοδοχείο στην Κόστα Ρίκα απευθύνεται βέβαια μόνο σε ενήλικες προσφέροντας μια μοναδική οικειότητα σαν να είσαι στο σπίτι σου όπως αναφέρει. Μεταξύ άλλων παροχών είναι τα γυμνά μαθήματα γιόγκα, το σέξι γυμναστήριο στο νερό ενώ η ζωντανή μουσική στα θεματικά πάρτι και η ψυχαγωγία είναι σίγουρα ένα βασικό πλεονέκτημα σε αυτό το θέρετρο. Μια από τις λίστες των εκδηλώσεων περιλαμβάνει την «Σέξι Λευκή Νύχτα» και το «Ταρζάν και Τζέιν».
6. Hedonism II, Negril, Τζαμάικα



Ίσως από τα πιο γνωστά στο είδος του. Έχει φιλοξενήσει επισκέπτες από πολλά μέρη του κόσμου, που είναι θαυμαστές τέτοιων ξενοδοχείων. Η μακρόχρονη φήμη του θέρετρου βασίζεται στο ιδιαίτερο στυλ και τις παροχές του. Υπάρχουν δύο κατηγορίες δωματίων τα «γυμνά» και τα «σεμνότυφα» τα οποία είναι πλήρως ανακαινισμένα και περιμένουν μόνο τους ενήλικους επισκέπτες. Τα δωμάτια έχουν επίσης θέα στον ωκεανό και φυσικά η παραλία είναι γυμνιστών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.