Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Οι βασικοί εφιάλτες που βλέπουμε και πώς τους εξηγούν οι ειδικοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μήπως βλέπετε τον θάνατό σας;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη βλέπει όνειρα- στο ύπνο ή ακόμα και στο ξύπνιο του. Υπάρχουν πάντως όνειρα, που είναι κοινά για πολλούς-όπως για παράδειγμα ότι χάνονται τα δόντια, ή ότι πέφτουμε από μεγάλο ύψος. Η ειδικός στα όνειρα, Lauri Quinn Loewenberg (συγγραφέας του βιβλίου «Dream on It: Unlock Your Dreams Change Your Life» και υπεύθυνη του WhatyourDreamsMeans.com, εξηγεί τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω από κοινούς εφιάλτες.

Όταν ονειρεύεστε ότι σας πέφτουν τα δόντια

«Τα όνειρα που συνδέονται με τα δόντια, σχετίζονται με την επικοινωνία. Υπάρχουν πολλές εκδοχές με τέτοια όνειρα, αλλά το πιο δημοφιλές είναι αυτό με τα πεσμένα δόντια. Όλα όσα έχουν να κάνουν με το στόμα, αφορούν στην επικοινωνία. Όταν βλέπετε να πέφτουν τα δόντια σας, τότε αυτό είναι καλό σημάδι ότι δηλαδή πρόσφατα ξεστομίσατε κάτι, βγάλατε κάτι από το στόμα σας που σας βασάνιζε. Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τα σπρώχνετε μέσα ή ότι προσπαθείτε να τα συγκρατήσετε, τότε υποσυνείδητα αισθάνεστε άσχημα για κάτι που είπατε και πιθανότατα δεν σκεφτήκατε καλά πριν το πείτε και εύχεστε να μην το είχατε κάνει».

Όταν βλέπετε την κηδεία ανθρώπου που αγαπάτε

«Ο θάνατος, σε έναν νου που ονειρεύεται, αφορά στις αλλαγές και στα όσα έχουν τελειώσει. Αν βλέπετε στον ύπνο σας θάνατο, αναρωτηθείτε αν έχει αλλάξει ή έχει τελειώσει κάτι στη ζωή σας ή μέσα σας. Ο άνθρωπος που πεθαίνει στον ύπνο σας, πολύ πιθανό αντιπροσωπεύει ένα μέρος του εαυτού σας, κάτι που έχετε και οι δυο κοινό. Αν δε σας έρχεται κάτι στο νου, τότε ρωτήστε το άτομο εκείνο αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή του. Έχει αλλάξει κάτι στη σχέση σας με αυτό το άτομο; Η κηδεία είναι στη πραγματικότητα καλό σημάδι, αναφορικά με το γεγονός ότι αφήνετε πίσω σας κάτι που δεν είναι βιώσιμο για εσάς.

Όταν ονειρεύεστε ότι έχετε χαθεί

«Αν χαθείτε στα όνειρά σας, αυτό είναι ένδειξη αποφασιστικότητας στην ξύπνια ζωή. Πόσες φορές έχετε σκεφτεί ή προφέρει τις λέξεις ''έχω χαθεί. Δε ξέρω τι να κάνω;''. Το όνειρο σας δείχνει την αναποφασιστικότητά σας και σας ενθαρρύνει να βρείτε μια κατεύθυνση, να πάρετε μια απόφαση έτσι ώστε να συνεχίσετε να κινείστε μπροστά».

Όταν ονειρεύεστε ότι πέφτετε

«Αν πέφτετε, είτε από μια γέφυρα, είτε από έναν ουρανοξύστη ή κάτι άλλο, σημαίνει ότι κάτι στην πραγματική ζωή σας κρατάει πίσω. Έχω συμπεράνει έπειτα από έρευνα, ότι ένα τέτοιο όνειρο έχουν όσοι έχουν υποφέρει από κάποια σοβαρή απογοήτευση. Η πτώση αντανακλά το γεγονός ότι οι ελπίδες σας που ήταν κάποτε ψηλά, τώρα έχουν συνθλιβεί. Είναι επίσης και ένα όνειρο για όσους υποφέρουν από κατάθλιψη και αποτελεί προειδοποίηση ότι θα πέσετε σε μεγαλύτερη θλίψη».

Ονειρεύεστε το θάνατό σας

«Το να βλέπετε τον ίδιο σας το θάνατο, είναι φρικτά αποθαρρυντικό. Αλλά θυμηθείτε, ο θάνατος σε ένα όνειρο έχει να κάνει με αλλαγές, το να αφήνουμε κάτι πίσω μας. Όταν βλέπετε τέτοιο όνειρο, αναρωτηθείτε τι είδους αλλαγές κάνετε τώρα στη ζωή σας; Πώς είναι η ζωή σας;».

Ονειρεύεστε ότι προσπαθείτε να φωνάξετε αλλά δε βγαίνει η φωνή

«Αυτό το όνειρο το βλέπετε όταν δεν ακούγεστε την πραγματική ζωή. Βασικά, ουρλιάζετε από μέσα σας για κάτι που θέλετε να εκφράσετε, αλλά στην πραγματική ζωή, είτε δεν ακούγεστε, είτε δεν γίνεστε σαφείς αρκετά ή απλά έχετε ανθρώπους γύρω σας που δε σας δίνουν σημασία».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.