Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έξι άνθρωποι που πέθαναν πάνω στη σκηνή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτοκτονίες, ατυχήματα και καρδιακά επεισόδια.

Είναι περιπτώσεις που σόκαραν το κοινό.

Άνθρωποι που άφησαν την τελευταία τους πνοή πάνω στην σκηνή, προκαλώντας σοκ και ξαφνιάζοντας.

Είτε λόγω ατυχήματος, είτε αυτοκτονίας, είτε απλά αιφνίδιος θάνατος, δείτε έξι περιπτώσεις που συγκλόνισαν το κοινό.

1. Ο έφηβος που αυτοκτόνησε μπροστά στο κοινό



Ο 19χρονος Kipp Rusty Walker από το Όρεγκον τάραξε την μέχρι εκείνη την ώρα ήρεμη βραδιά της γειτονιάς του που διοργάνωσε μια νύχτα για να τραγουδήσει όποιος ήθελε.

Ο Kipp ανέβηκε κάποια στιγμή στη σκηνή για να εκτελέσει ένα τραγούδι που ονομάζεται «Συγγνώμη για το χάος», έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον εαυτό του στο στήθος επανειλημμένα μπροστά από το πλήθος. Στην αρχή ο κόσμος δεν κατάλαβε τι συμβαίνει μέχρι που είδε το αίμα. Ένας φίλος του ανέφερε αργότερα πως ο Kipp έλεγε και παλιότερα ότι θέλει να αυτοκτονήσει μπροστά σε κόσμο.

2. Ο νεαρός που κρεμάστηκε κατά λάθος παίζοντας τον Ιούδα



Το Πάσχα του 2001, ο Renato Di Paolo, ένας 23χρονος Ιταλός έπαιζε το ρόλο του Ιούδα του Ισκαριώτη στο μικρό χωριό του, κοντά στη Ρώμη. Κατά τη διάρκεια της παράστασης όπου ο Ιούδας δένει ένα σκοινί στο λαιμό του και αυτοκτονεί, ο νεαρός το έσφιξε κατά λάθος περισσότερο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Χρειάστηκαν τέσσερα περίπου λεπτά για να καταλάβει το κοινό και οι συντελεστές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

3. Ο «Dimebag» Darrell Abbott που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του



Ο «Dimebag» Darrell Abbott ήταν ένας από τους ιδρυτές του συγκροτήματος Pantera και θεωρήθηκε ένας από τους 100 μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών. Στις 8 Δεκεμβρίου του 2004, ο Dimebag έπαιζε στο Οχάιο με τη νέα μπάντα του, Damageplan. Τότε ο Nathan Gale, όντας οπλισμένος εισέβαλε στη σκηνή και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί στο πλήθος σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας επτά πριν ο ίδιος δεχτεί τα πυρά ενός αστυνομικού.

4. Ο κωμικός Dick Shawn ήταν νεκρός στη σκηνή για 5 λεπτά



Ο Dick Shawn ήταν ένας δημοφιλής ηθοποιός και κωμικός στη δεκαετία του 1960. Στις 17 Απριλίου του 1987, ο Shawn έκανε μια παράσταση στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο. Όταν λοιπόν άρχισε να μιλάει για το τέλος του κόσμου έπεσε το πάτωμα της σκηνής. Το κοινό, νομίζοντας ότι ήταν μέρος της παράστασης, γελούσε και χειροκροτούσε για πέντε λεπτά. Τελικά έγινε αντιληπτό ότι ήταν νεκρός.

5. Ο Les Harvey έπαθε ηλεκτροπληξία από ένα μη γειωμένο μικρόφωνο



Ο Leslie Harvey, ο κιθαρίστας της μπάντας, Stone the Crows, είχε ένα συγκλονιστικό θάνατο πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός sound check, την ώρα δηλαδή που έλεγχαν τον ήχο. Στις 3 Μαΐου 1972, η μπάντα ετοιμαζόταν να παίξει στην Ουαλία, όταν ο Harvey άγγιξε ένα μη γειωμένο μικρόφωνο με βρεγμένα χέρια και έπαθε ηλεκτροπληξία.

6. Ο Johnny «Guitar» Watson πέθανε τραγουδώντας το «Ain't That a Bitch»



Στις 17 Μαΐου του 1996 ο γνωστός μουσικός πέθανε κατά τη διάρκεια ενός τουρ στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, ενώ έκανε σόλο το «Ain't That a Bitch». Ο Johnny «Guitar» Watson υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και κατέρρευσε. Τα τελευταία του λόγια ήταν «Ain't That a Bitch».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.