Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ενθαρρυντικά νέα για τον Λαμάρ Όντομ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχει αποκτήσει καλή επαφή με το περιβάλλον.

Ευχάριστα νέα προκύπτουν από αμερικάνικο δημοσίευμα για την κατάσταση του Λαμάρ Όντομ που έδωσε σημαντική «μάχη» για τη ζωή του στα μέσα του Οκτώβρη ύστερα από το περιπετειώδες τριήμερο που πέρασε στη Νεβάδα.

Ενθαρρυντικά νέα για τον Λαμάρ Όντομ

Σύμφωνα με το «TMZ» έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε βελτίωση στην υγεία του πρώην NBAer που πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο αρκετό χρόνο με την πρώην σύντροφο του, Κλόι Καρντάσιαν και την αδερφή της, Κιμ, καθώς πήγαν για περίπατο.

Ο παλαίμαχος άσος μπορεί πλέον και αναγνωρίζει πρόσωπα, ενώ μέχρι πρόσφατα δεν ήταν σε θέση ούτε τα μέλη του στενού περιβάλλοντος του. Πλέον, βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής. Μπορεί να μην είναι εντελώς καλά, αλλά είναι ενθαρρυντικά τα νέα. Πάντως, ακόμη παρατηρείται ότι έχει κάποια κενά μνήμης, έχει αργή σκέψη και αργή ομιλία.

Παράλληλα, ο δικός του στόχος είναι αρχικά να βρεθεί σε κατάσταση να τρέξει, καθώς τώρα μπορεί απλά να περπατήσει και λέει στο περιβάλλον του ότι πιστεύει πως μπορεί να παίξει μπάσκετ ξανά. Φυσικά και αυτό μοιάζει ως κάτι «τρελό» και πολύ αισιόδοξο στην παρούσα φάση.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.