Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ στην Αιτωλοακαρνανία: 22χρονος σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για το φόνο της 44χρονης μητέρας του κατηγορείται ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη απόψε στην περιοχή Παραβόλα της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για λόγους που ακόμα ερευνώνται, ο 22χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στην μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στην Παραβόλα, και να την χτύπησε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα η 44χρονη να εκπνεύσει.

Στην συνέχεια, ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή, όμως έπειτα από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

-----------------

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που δολοφόνησε άγρια τη μητέρα του


Ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του και τον τραυματισμό του 18χρονου αδελφού του στο Αγρίνιο, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Η άγρια δολοφονία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, έγινε γνωστή το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, περίπου στις 7.30 το βράδυ, ο 22χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον αδελφό του, όπου κατά τη διάρκεια της πάλης τον έπληξε με ένα μαχαίρι μήκους 26,5 εκατοστών στην ωμοπλάτη.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι στην μητέρα του και την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα η 44χρονη να εκπνεύσει επί τόπου.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές βγήκαν στην πλατεία, ενώ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας πήγε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Εκεί, αντίκρισε την 44χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος και τραυματισμένο τον 18χρονο γιο της, ο οποίος του είπε του περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν.

Στο μεταξύ, ο 22χρονος είχε φύγει πεζός από το σπίτι και σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με φιλικό του πρόσωπο και του ανέφερε τι ακριβώς έγινε.

Παράλληλα, είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και είχαν ξεκινήσει οι έρευνες, για τον εντοπισμό του 22χρονου. Λίγη ώρα πριν από τις 9 το βράδυ, οι αστυνομικοί βρήκαν τον νεαρό σε περιοχή κοντά στην Παραβόλα και τον συνέλαβαν.

-----------------

Με αυτό το μαχαίρι ο 22χρονος έγινε δολοφόνος στο Αγρίνιο


Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του και τον τραυματισμό του 18χρονου αδελφού του στο Αγρίνιο.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το μαχαίρι με το οποίο ο 22χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του και την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα η 44χρονη να εκπνεύσει επί τόπου.




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.