Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο, γίνεται ταινία και έρχεται στην Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την Anita Moorjani, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε την παγκόσμια ιατρική κοινότητα και συγκίνησε την κοινή γνώμη, καθώς θεραπεύτηκε από τον καρκίνο, παρότι είχε πέσει σε κώμα, έρχεται στην Ελλάδα.

Η γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο, γίνεται ταινία και έρχεται στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Anita Moorjani, θα παρουσιάσει το βιβλίο της στις 5 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας, το βιβλίο της «Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου»,

Η ιστορία της που αναμένεται να προβληθεί το 2017 στις κινηματογραφικές αίθουσες με υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη και παραγωγού Ρίντλεϋ Σκoτ, θα εξιστορηθεί στη χώρα μας από την ίδια την πρωταγωνίστριά της.

Δείτε το μήνυμα που στέλνει ενόψει της επίσκεψή της στην Αθήνα



"Στις 2 Φεβρουαρίου 2006 η Anita έπεσε σε βαθύ κώμα. Το σώμα της είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τον καρκίνο τα προηγούμενα 4 χρόνια και τα όργανά της σταμάτησαν να λειτουργούν. Μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά της ότι της απέμεναν μόνο λίγες ώρες ζωής και ότι ήταν αδύνατο να την επαναφέρουν.

Το βιωματκό εργαστήρι της Anita θα σας «ταξιδέψει» στις στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια των 30 ωρών που βρισκόταν σε κώμα και θα περιγράψει την αίσθηση της άλλης διάστασης. Θα σας μεταφέρει τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν κατά την επαφή της με την αιωνιότητα, τη «συνάντηση» με αγαπημένα της πρόσωπα που είχαν ήδη φύγει από τη ζωή, τη Συμπαντική Αγάπη που μας συνδέει όλους, και το σημαντικότερο, τι ήταν αυτό που τελικά την έσωσε και την έφερε πίσω" αναφέρει η ανακοίνωση των εκδόσεων Link Media.

Κατά τη διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας της, η Anita συνειδητοποίησε και κατανόησε τον πραγματικό σκοπό της ζωής της εδώ στη γη, και της δόθηκε μια επιλογή: να επιστρέψει στο φυσικό της σώμα ή να πορευτεί για πάντα στο φως. Η απόφασή της ήταν τελικά να επιστρέψει στη ζωή, συνειδητοποιώντας ότι ο Παράδεισος είναι κατάσταση ύπαρξης και όχι τοποθεσία.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν αντιλαμβανόμαστε την αξία όσων έχουμε μέχρι να τα χάσουμε. Στην περίπτωση της Anita Moorjani, ο θάνατος της δίδαξε πώς να ζει. Η αποστολή της ζωής της είναι πλέον να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να συνειδητοποιήσουν ό,τι συνειδητοποίησε εκείνη, χωρίς να χρειάζεται να βιώσουν ότι και η ίδια.

Το βιωματκό εργαστήρι της Anita θα σας εμπνεύσει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, ώστε να ζείτε πιο αυθεντικά, υπερβαίνοντας τους βαθύτερους φόβους σας, ζώντας με πληρότητα και χαρά. Η αληθινή ιστορία της θα αλλάξει ριζικά τις τρέχουσες πεποιθήσεις σας για το ποιοί είστε, το σκοπό της ύπαρξής σας, τις σχέσεις σας με τους άλλους, την υγεία και τη ζωή σας.

Εγγραφείτε και παρακολουθήστε τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής της Anita που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ανακαλύψτε πώς να είστε πραγματικά ο εαυτός σας σε όλο του το μεγαλείο!

Ώρες προσέλευσης και εγγραφής: 17:00 – 18:45
Βιωματικό εργαστήρι, ερωτήσεις & απαντήσεις: 19:00 – 21:00
Υπογραφή βιβλίου «Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου» από την Anita: 21:15 – 22:00

*To Βιωματικό Εργαστήρι θα γίνει στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά με χρήση ακουστικών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.