Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Μπέρδεψαν την εγκυμοσύνη της με… δυσκοιλιότητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εικοσάχρονη δεν είχε καταλάβει πως κυοφορούσε και γέννησε στην τουαλέτα.

Στην τουαλέτα γέννησε η εικονιζόμενη Charlotte Bryant από τη Βρετανία, η οποία δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως ήταν έγκυος.

Η 20χρονη είχε μόνο πόνους στην πλάτη και επισκέφθηκε τρεις γιατρούς οι οποίοι της έδωσαν από παυσίπονα έως καθαρτικά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Δεν είχα ιδέα πως ήμουν έγκυος, είχα βάλει μερικά κιλά αλλά πίστευα πως ήταν επειδή έτρωγα πολύ», λέει η νεαρή γυναίκα.

«Πονούσα στην πλάτη και η διάγνωση ήταν από μυϊκή φλεγμονή μέχρι δυσκοιλιότητα», προσθέτει.

«Η τελευταία γιατρός με εξέτασε και μου είπε πως είχα δυσκοιλιότητα, δεν κατάλαβε πως ήμουν εννέα μηνών έγκυος. Μου έδωσε ισχυρά καθαρτικά και μόλις γύρισα σπίτι ένιωσα την ανάγκη να πάω στην τουαλέτα. Εκεί γέννησα, ήταν εντελώς σουρεαλιστικό».

Στο σπίτι βρισκόταν και ο 26χρονος αδελφός της, στον οποίο η Bryant φώναζε πως μόλις γέννησε. «Εκείνος μου έλεγε ‘έλα μην είσαι χαζή’ μέχρι που ήρθε και είδε το μωρό στην αγκαλιά μου».

Η 20χρονη τύλιξε το μωρό σε μια πετσέτα και κάλεσε ασθενοφόρο.

«Ένας από τους γιατρούς έκοψε τον ομφάλιο λώρο και μας μετέφεραν στο νοσοκομείο. Προφανώς δεν είχα ετοιμάσει τίποτα για το μωρό, ούτε πάνες δεν είχα», περιγράφει.

Η Charlotte έστειλε με από το κινητό της μια φωτογραφία του νεογέννητου Joshua στον 25χρονο σύντροφό της Daniel Hughes. «Του την έστειλα και έγραψα πως είχε έναν γιο. Σοκαρίστηκε κι εκείνος όπως κι εγώ. Στην αρχή νόμιζε πως του έκανα πλάκα».

Σύμφωνα με τη νέα μητέρα, δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος επειδή είχε κανονικά περίοδο και δεν ένιωθε καμία κίνηση στην κοιλιά της.

«Όταν άρχισε να πονά η πλάτη μου δεν μου πέρασε από το μυαλό πως ήταν οι ωδίνες», εξηγεί.

Ο Joshua είναι σήμερα τριών εβδομάδων και η οικογένειά του τον λατρεύει.

«Είναι το πιο όμορφο μωρό, ο Daniel κι εγώ τον αγαπάμε τόσο πολύ κι ας ήταν μια μεγάλη έκπληξη», λέει η μαμά του, «τον αποκαλούμε το μικρό μας θαύμα, αυτό είναι».










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.