Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ήθελε να μοιάσει στην Kylie Jenner και παραμορφώθηκε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γέμισαν εξογκώματα τα χείλη της - Δείτε φωτογραφίες.

Την ιστορία μιας 24χρονης γυναίκας που θέλησε να μοιάσει με την Kylie Jenner αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα δημοσιεύει η Daily Mail. Η νεαρή κοπέλα έκανε εγχύσεις στα χείλη σε ένα ινστιτούτο στην Ταϊλάνδη έναντι μόλις 50 λιρών αλλά το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό. Τα χείλη της άρχισαν να γίνονται μπλε και να παραμορφώνονται.

Η 24χρονη Amelia Greville που ζει στη Μπανκόγκ και εργάζεται ως δασκάλα είδε στο internet μια προσφορά για ενίσχυση χειλιών από ένα site με κουπόνια και την αγόρασε καθώς είδε ότι είναι η ίδια μάρκα με αυτή που χρησιμοποιεί η Kylie Jenner. Η κοπέλα δεν προβληματίστηκε από την πολύ φτηνή τιμή καθώς το κανονικό κόστος είναι 400 λίρες καθώς θεώρησε αξιόπιστη την ιστοσελίδα με τις προσφορές. Έψαξε λίγο για το προϊόν και είδε μάλιστα ότι η ενίσχυση θα ήταν προσωρινή και ότι αυτό αποτελούσε μια απλή διαδικασία όπως το βάψιμο των μαλλιών.

Αφού έκανε τις ενέσεις τον Απρίλιο του περασμένου έτους αρχικά ήταν ικανοποιημένη με τα... ενισχυμένα χείλια της. Αλλά μέσα σε λίγους μήνες άρχισε να παραμορφώνεται και το στόμα της άρχισε να έχει εξογκώματα. Αυτή την εβδομάδα η ίδια δημοσιοποίησε την ιστορία της με σκοπό να συγκεντρώσει τις 1.500 λίρες που απαιτούνται για να κάνει διορθωτική επέμβαση και να αλλάξει τα πρησμένα χείλη της. Ωστόσο μετά τη δημοσιοποίηση η κλινική που είχε κάνει την αρχική αύξηση των χειλιών επικοινώνησε μαζί της και δώρισε τα περισσότερα από τα χρήματα που απαιτούνται η οποία θα γίνει σε ειδικό νοσοκομείο. Όπως λέει πλέον αισθάνεται πολύ άσχημα με την εμφάνισή της, δεν μπορεί να κοιταχτεί στον καθρέφτη και νομίζει ότι όλοι όσοι την γνωρίζουν την κοιτούν στα χείλια. Μάλιστα χώρισε ακόμη και με το σύντροφό της καθώς δεν ήθελε καν να τη φιλάει κάποιος.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα η κοπέλα είπε ότι δεν είναι ο τύπος που κάνει αισθητικές επεμβάσεις αλλά είδε ότι αυτό είναι κάτι προσωρινό και ότι κρατά λίγους μήνες και το αντιμετώπισε σαν απλή βαφή μαλλιών καθώς απλά όπως είπε θα έβαζε λίγο υαλουρονικό οξύ. Στην αρχή τα αποτελέσματα μάλιστα ήταν πολύ ωραία και μετά από δυο μήνες άρχισε να παραμορφώνεται. Αρχικά η κλινική της είπε ότι θα το διορθώσει αλλά τελικά έγιναν χειρότερα από πριν και αρνήθηκαν να την βοηθήσουν λέγοντάς της να πληρώσει για να κάνει κι άλλες ενέσεις όπως ισχυρίζεται. Από εδώ και πέρα μάλλον θα είναι πιο προσεκτική με τις επιλογές της...
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.