Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Έξι παράξενες ιστορίες διδύμων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα δίδυμα που έγιναν μπαμπάδες την ίδια μέρα και άλλα παράδοξα.

Τα δίδυμα αδέρφια λένε ότι έχουν μια ιδιαίτερα σχέση ακόμη πιο στενή και από τα απλά αδέρφια. Μερικά όμως έχουν να διηγούνται και μερικές παράξενες ιστορίες από τη γέννηση και τη ζωή τους εκτός από το γεγονός ότι γεννήθηκαν μαζί. Διαβάστε έξι από τις πιο παράξενες ιστορίες διδύμων...

1. Τα δίδυμα που γεννήθηκαν με δύο λεπτά διαφορά αλλά... διαφορετικό χρόνο



Αυτά τα δίδυμα που γεννήθηκαν στο Σαν Ντιέγκο θα κάνουν πάντα διαφορετικά τα γενέθλιά τους αφού γεννήθηκαν διαφορετικό έτος. Η 22χρονη Maribel Valencia γέννησε την κόρη της 23:59 παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2015 και ο γιος της έφτασε δύο λεπτά αργότερα αφού μπήκε δηλαδή το 2016!

2. Τα δίδυμα που έσπασαν το ρεκόρ και γεννήθηκαν με 87 ημέρες διαφορά



Όταν η Maria Jones-Elliott αγκάλιασε τα δύο βρέφη της τα χαρακτήρισε ως δύο «μικρά θαύματα» καθώς τα δίδυμα Amy και Katie γεννήθηκαν και με 87 ημέρες διαφορά. Η Maria γέννησε την Amy τέσσερις μήνες νωρίτερα αλλά η Katie έφτασε τρεις μήνες αργότερα.

3. Τα δίδυμα που έγιναν μπαμπάδες την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο



Αυτοί οι δίδυμοι άνδρες έγιναν γονείς την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο και τα μωρά τους παραδόθηκαν ακόμη και από την ίδια μαία. Ο Jeromme και ο Jarrell Spence κέρδισαν όλες τις πιθανότητες και έγιναν γονείς δύο αγοριών την ίδια μέρα!

4. Το βαρύτερα δίδυμα που γεννήθηκαν φυσιολογικά στη Βρετανία



Μετά από 14 ώρες τα δίδυμα κατάφεραν να γεννηθούν φυσιολογικά και να σπάσουν το ρεκόρ στη Βρετανία. Το αγοράκι ζύγιζε 4,5 κιλά και το κοριτσάκι 3 κιλά και 600 γραμμάρια. Το συνολικό τους βάρος τα έκανε να είναι τα πιο βαριά δίδυμα που έχουν γεννηθεί φυσιολογικά στη χώρα.

5. Οι γονείς που έκαναν δίδυμα τρεις φορές σε πέντε χρόνια



Το ζευγάρι δεν ήξερε καν αν το όνειρό του να κάνει παιδιά θα γίνει πραγματικότητα. Πέντε χρόνια μετά έχουν έξι παιδιά και συγκεκριμένα τρία ζεύγη διδύμων. Κάνοντας εξωσωματική γονιμοποίηση έφερε στη ζωή τα πρώτα της παιδιά και μετά από λίγους μήνες ήταν ξανά έγκυος. Μετά από 36 μήνες ήταν και για τρίτη φορά έγκυος στο 4ο και το 5ο παιδί της.

6. Τα δίδυμα αδέλφια που γεννήθηκαν σε διαφορετικές δεκαετίες



Φανταστείτε πανομοιότυπα δίδυμα, με διαφορετικά γενέθλια. Όχι μόνο με διαφορετικές ημέρες, αλλά επίσης με διαφορετικούς μήνες, χρόνια - και σε αυτήν την περίπτωση, διαφορετικές δεκαετίες. Το ένα μωρό γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2009 και το άλλο 1η Ιανουαρίου 2010. Όταν μαιευτήρας «έβγαλε» το ένα μωρό με καισαρική τομή ήταν ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα. Στη συνέχεια, ρώτησε τους μελλοντικούς γονείς, αν θα συμφωνούσαν τα παιδιά να έχουν διαφορετικά γενέθλια και η αντίδρασή τους ήταν ενθουσιώδης απαντώντας «Απολύτως!»


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.