Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Μάθετε ποιο είναι το Νο1 σημάδι ότι βρίσκεστε σε σοβαρή σχέση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακόμα κι αν δεν το λέτε είναι προφανές πότε έχετε σχέση με κάποιον: βγαίνετε μαζί, πηγαίνετε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα, μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο και πιθανότατα να κάνετε… και άλλα πράγματα.

Αλλά πώς θα καταλάβετε αν η σχέση σας είναι σοβαρή και τι είναι εκείνο που τη διαφοροποιεί από τις άλλες ερωτικές εμπειρίες που είχατε;

Κάποιοι θεωρούν ότι ο χρόνος αποδεικνύει κατά πόσο είναι μια σχέση σοβαρή. Άλλοι πάλι θεωρούν τη συγκατοίκηση σημάδι ότι σοβαρεύουν τα πράγματα. Αλλά πραγματικά γιατί είναι τόσο δύσκολο στους συντρόφους να απαντήσουν στην απλή ερώτηση «Τι είμαστε;» ή «Τι κάνουμε;», «Τι είναι αυτό που έχουμε;»

Βρετανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν περίπου 6000 άτομα δίνει την απάντηση και αποκαλύπτει τι είναι εκείνο που ορίζει μια σχέση «σοβαρή.»

Η απάντηση είναι: η συζήτηση για τα πάντα. Σύμφωνα με την έρευνα, το 50% των ζευγαριών λένε ότι η άνεση να συζητήσει κανείς τα προβλήματά του με τον/την σύντροφο του/της ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τον απασχολεί είναι η κορυφαία ένδειξη ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πώς η απάντηση αυτή πήρε μεγαλύτερο ποσοστό ακόμη και από την αποκλειστικότητα στην σχέση (44%) αλλά ακόμη και την πρόταση γάμου (39%).

Βασικά, ακόμα και αν είστε παντρεμένοι αλλά δεν μοιράζεστε τα προβλήματά σας, προφανώς ξέρετε ότι ο γάμος σας έχει πρόβλημα. Σε ένα ευτυχισμένο γάμο ή σχέση όταν οι σύντροφοι μοιράζονται όλα τα καλά και τα άσχημα που τους απασχολούν, σημαίνει ότι είναι δεμένοι και με τη συζήτηση βοηθά ο ένας τον άλλον να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Την επόμενη λοιπόν φορά που ο σύντροφός σας θα σας εκφράσει την ενόχληση του για κάτι που έγινε στη δουλειά, μην τον αποπάρετε και μη του πείτε ότι μεταφέρει τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, αλλά να θυμάστε αυτό: έρχεστε ακόμη πιο κοντά έτσι!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.