Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η τραγουδίστρια που διέψευσε τα προγνωστικά δίνει γενναίο αγώνα με τον καρκίνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ελπίζει να τα καταφέρει ως τα γενέθλια της κόρης της τον άλλο μήνα - Δείτε τις φωτογραφίες.

Τη νέα δουλειά τους κυκλοφορούν το επόμενο διάστημα Joey και Rory, το δίδυμο της κάουντρι μουσικής που είναι ζευγάρι και στη ζωή, με την Joey να δίνει την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Rory Feek καταγράφει τον αγώνα της γυναίκας του στο μπλογκ του και το περασμένο φθινόπωρο έγραψε πως αποφάσισαν να σταματήσουν τη θεραπεία αφότου ο καρκίνος εξακολούθησε να εξαπλώνεται. Στο τελευταίο του ποστ, το Σάββατο, έγραψε πως ο πόνος της γυναίκας του ήταν κάθε μέρα χειρότερος.

Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Hymns That Are Important to Us» θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου, τρεις ημέρες πριν την απονομή των Grammy, με το ντουέτο να είναι υποψήφιο για βραβείο με το «If I Needed You».



Στην τελευταία δουλειά τους συμπεριλαμβάνεται και το κομμάτι «When I'm Gone», το οποίο ηχογράφησαν αμέσως μετά μία από τις πρώτες εγχειρήσεις στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί η νεαρή γυναίκα.

Όταν η Joey πληροφορήθηκε πως η ασθένειά της βρισκόταν σε τελικό στάδιο, είχε πει πως ο στόχος της ήταν να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή για να περάσει ακόμα μια φορά τα Χριστούγεννα με τη μικρή κόρη της, Indiana.



Σήμερα ελπίζει να τα καταφέρει να δει την κυκλοφορία της νέας δουλειάς τους, τον Φεβρουάριο, και να προλάβει και τα γενέθλια της Indiana τον ίδιο μήνα.

Η Joey φαινόταν να διαψεύδει όλα τα προγνωστικά- και τη διάγνωσή της- όταν παρότι της δόθηκαν έξι μήνες ζωής, μέχρι τον Οκτώβριο, εκείνη σημείωσε εντυπωσιακή πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες αφότου της είπαν πως θα έπρεπε να περάσει στο κρεβάτι το υπόλοιπο της ζωής της, τον περασμένο Νοέμβριο.

Για να γιορτάσουν για τελευταία φορά την κοινή ζωή τους και την αγάπη τους, οι Joey και Rory χόρεψαν αυτό που νόμιζαν πως θα ήταν ο τελευταίος τους χορός. Λίγο μετά όμως, εκείνη σηκώθηκε από το κρεβάτι και κατάφερε να καθίσει στο πάτωμα και να παίξει με την κορούλα της!



Τον Δεκέμβριο άρχισε να περπατά και είχε αρκετή ενέργεια ώστε να διασχίσει το δωμάτιο και να καθίσει όχι στο κρεβάτι αλλά σε καρέκλα. Έτσι είχε και την ευκαιρία να περάσει τα πιο συγκινητικά Χριστούγεννα με την οικογένειά της.

Τα πράγματα πήραν όμως άλλη τροπή την περασμένη εβδομάδα και ο Rory αποκάλυψε πως η κατάσταση της Joey επιδεινώθηκε.

«Και τώρα να, κάθομαι εδώ δίπλα στη γυναίκα μου που πεθαίνει», έγραψε στο μπλογκ του. «Του είπε πως αν Εκείνος είναι έτοιμος να την πάρει, τότε κι εκείνη είναι έτοιμη... Ο πόνος και η δυσφορία της αυξάνονται καθημερινά, το ίδιο και η μορφίνη που χρειάζεται για να νιώσει καλύτερα. Η δόση της τετραπλασιάστηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες. Θα ήθελα να σας γράψω πως τα πάει πολύ καλά και πως θα βγει νικήτρια. Αλλά δεν μπορώ».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.