Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον νοσηλευτή που ασέλγησε σε ασθενή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον νοσηλευτή που ασέλγησε εις βάρος 22χρονης ασθενούς ενώ ήταν ακόμη ναρκωμένη από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Ο 47χρονος νοσηλευτής είναι διαζευγμένος και πατέρας διδύμων παιδιών.

«Μπήκε στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν η νεαρή μαζί με άλλους ασθενείς, ζητώντας από τους συνοδούς να βγουν στον διάδρομο για να χορηγήσει παυσίπονα και αντιπηκτικά. Όταν όλοι οι παριστάμενοι βγήκαν έξω, μεταξύ των οποίων η μητέρα της κοπέλας. Μόλις έφτασε η σειρά της 22χρονης, έκλεισε τις κουρτίνες και άρχισε να ασελγεί εις βάρος της, σύμφωνα με τα όσα μου κατήγγειλαν» ανέφερε ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Ευάγγελος Ναζαρόγλου.

Μια νοσηλευόμενη στον ίδιο θάλαμο, αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε. Όταν σηκώθηκε και τράβηξε την κουρτίνα αντίκρισε το νοσηλευτή να ασελγεί σε βάρος της κοπέλας.

Αμέσως έβαλε τις φωνές και στο θάλαμο μπήκε μία νοσοκόμα και δύο αναισθησιολόγοι που έσπευσαν να απομακρύνουν τον νοσηλευτή από το δωμάτιο ενώ παράλληλα ειδοποίησαν τον κ. Ναζαρόγλου και την αστυνομία.

Ο νοσηλευτής κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και εξετάζονται πληροφορίες που αναφέρουν ότι πιθανόν, αντί για παυσίπονο, να έβαλε στον ορό της κοπέλας επιπλέον αναισθητικό.

Παράλληλα, θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να φανεί αν υπήρξε βιασμός.

Να σημειωθεί ότι ο νοσηλευτής δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παλαιότερα είχε διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση από επιτροπή του νοσοκομείου για άλλη υπόθεση.

---------

Στον εισαγγελέα ο νοσηλευτής για τον βιασμό ασθενούς

Κατηγορείται για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση.

Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 47χρονος νοσηλευτής σε νοσοκομείο, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, στη Δράμα, κατηγορούμενος για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο νοσηλευτής συνελήφθη έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.

Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.



Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.